Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.02. 08:30 mészy

Jól megszívták a németek

nemet_drukker.jpeg

Több ezer jegy maradt azoknak a német szurkolóknak a nyakán, akik már a döntőbe képzelték a csapatukat. Mi ebben a tanulság? Ne igyatok előre a medve bőrére!

Az elődöntőben az olaszok szertefoszlatták a németek merész álmait,  így – állítólag – legalább 20 ezer előre megvett belépő maradt a nyakukon. Valószínűleg csak kevesen döntenek úgy, hogy vasárnap estig Kijevben maradnak és afféle önkínzó kibicként megnézik a spanyol-olasz döntőt. A többség nyilván megpróbál megszabadulni a jegyektől, és a németek joggal reménykedhetnek abban, hogy az olaszok a döntőbe jutás nyomán felkerekednek és Ukrajnába utaznak. Szóval a jegyekkel talán nem lesz különösebb gondjuk, ám a hasonló nagyságrendben előre legyártott és a németek fináléba jutását hirdető póló nagy része minden bizonnyal a nyakukon marad.

Fanatics kommentár: Hát igen! A németek mindig is ilyen beképzeltek voltak, ők már mindenhol győztesnek látják magukat. Csak azt nem veszik észre, hogy le kellene szállni  a magas lóról és beismerni, hogy egy telhetetlen nemzetet képviselnek valójában!

forrás: hirek.animare.hu

Szólj hozzá!

Címkék: vicc poén németek eb szurkolók európa bajnokság euro2012 fanatikusok euro 2012 megszívták


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr244623202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása