Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.02. 19:24 mészy

Segítsetek a fiatal kapuson!

rakaczkibence.jpg

Leukémiát állapítottak meg a Diósgyőr fiatal kapusánál. A 19 éves Rakaczki Bence a szurkolók segítségét kéri, vért kellene adni, hiszen ennek a segítségével szinten lehetne tartani a szervezetének az egyensúlyát. A család és a mi honlapunk is azt kéri: segítsetek a fiatal sportolón! Ne hagyjunk veszni egy ilyen fiatalt, szinte még gyereket, tehetséges labdarúgót!

- Bajnokság közben semmi jel nem mutatott arra, hogy Bence beteg lenne, a munkáját jól végezte, és fokozott erőbedobással készült az érettségire is - mondta a DVTK kapusedzője. Veréb György úgy fogalmazott, ha jelzővel kellene illetni Bencét, akkor csak az jut eszébe, hogy áldott jó fiú. „Bence szerény, kötelességtudó és tisztelettudó. Nagyon szeret horgászni, de amikor kifogja a nagy pontyokat, megpuszilja és visszadobja őket a vízbe. Ilyen gyerek Bence, csak legekben tudok beszélni róla – tette hozzá Veréb György.

rakaczki_bence_hgy_09_590.jpg

A szurkolók lehetnek a legfőbb támaszuk a nehéz időkben
 

Rakaczki Bence idén került be a DVTK felnőtt keretébe, és a diósgyőriek utolsó négy tavaszi bajnoki mérkőzésén védte a csapat kapuját. A tavaszi hajtás közben írásbeli érettségi vizsgát is tett (a szóbeli részt már a betegágyból teljesítette), és szépen indult a karrierje. A tehetséges kapus a bajnokság után jelezte, hogy gyengének érzi magát, és izomfájdalmai vannak, az orvosi vizsgálat pedig szomorú eredményt hozott: Bence leukémiában szenved.

Aki tud az segítsen Bencén!

A Semmelweis Kórháznál (Miskolc, Bottyán u. 3) található Miskolci Vérellátó Állomáson adhatnak vért a szurkolók szerdánként 9 és 18 óra között. Kérjük, a vérvételnél jelezzék, hogy azt - úgynevezett irányított véradás formájában - Rakaczki Bencének szánják. A vérellátó gondoskodik arról, hogy a vérkészítmény Bencéhez kerüljön. Vért 18 év fölötti egészséges emberek adhatnak, ehhez fényképes igazolvány és a véradó TAJ száma is szükséges. Bence vércsoportja 0 Rh+, de várnak minden szurkolót, mert lehet, éppen Bence valamelyik sorstársának tudnak segíteni.

Rakaczki Bence annyit kért a szurkolóktól, hogy ugyanúgy drukkoljanak a gyógyulásért, mint ahogyan tették, amikor pályára lépett a meccseken.

Fanatics kommentár: Még egyszer kérek mindenkit, akiben egy csöppnyi együttérzés van! Ha tudtok, segítsetek, hogy Bence minél előbb meggyógyuljon! Köszönjük!

forrás: dvtk.eu

Szólj hozzá!

Címkék: segítség összefogás véradás leukémia szurkolók diósgyőr fanatikusok Magyarország Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr104624557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása