Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.05. 22:11 mészy

Eger csapata és szurkolói a debreceni stadionban?

egristadion.jpg

Semmiféle korrektséget nem várhat az idén élvonalba jutott Egri FC csapata és vezetősége. Az MLSZ elnöksége úgy döntött, hogy az egriek stadionja nem alkalmas az első osztályú "színvonalas" mérkőzések lebonyolítására, ezért a DVSC stadionjába kényszerítené az újonc csapatot és annak szurkolóit. A csapat után már csak a hűséges szurkolók sajnálkozhatnak.

A drukkerek hiába örülnek, hogy huszonhat év után újra NB I-es együttese van a városnak, nyolcvan kilométert kell utazniuk, ha látni akarják a kedvenceik meccseit.

A honi szövetség (MLSZ) elnöksége úgy döntött, a Szentmarjay Tibor Városi Stadion nem felel meg az előírásoknak.

„Az egri stadion jelenleg számos súlyos hiányosság miatt – köztük a villanyfény hiánya – nem alkalmas élvonalbeli mérkőzések megrendezésére" – olvasható a hír az mlsz.hu-n, de azt is megjegyezték, hogy az egyesületnél felkészültek erre, mivel a licenceljárásban a DVSC stadionját akkreditáltatták „hazai" találkozóikra.

hidegkutisttadion.jpg

A zsidók stadionja talán színvonalasabb?
 

– A biztonsági szempontból kiemelt összecsapásokat szerettük volna máshová vinni – mondta Vancsa Miklós (45), az Egri FC cégvezetője. – Nagyon szomorúak vagyunk, hogy a labdarúgó-szövetség elnöksége így döntött, és semmilyen toleranciát nem tanúsít irányunkban, most lefejezte az egri focit.

Jámbor Jánossal egy éve dolgozunk, hogy legyen élvonalbeli együttes a városban, de el kell gondolkoznunk a további szerepvállalásunkon.

A vezetőség reméli, hogy az MLSZ felülvizsgálja a döntését, és nem kell albérletbe költöz­niük. Vancsa példának hozta fel, hogy két éve az akkori újonc Szolnok is kapott haladékot a villanyvilágítás kiépítésére.
– Az egri nézők büszkék, hogy az együttes feljutott a legjobbak közé. Nem akarunk sem mi, sem a szurkolóink Debrecenbe meccsre járni – közölte Vancsa.

Fanatics kommentár: Hogy is mutatna egy ilyen korrupt és szégyenteljes szövetség toleranciát egy kis klubbal szemben, hiszen ez az MLSZ, amely nem éppen a tolerancia főbb védnöke. Még örülhetnek annak, hogy esetleg nem fingatják őket meg ilyen-olyan indokkal. Bár ennyi erővel az ország csapatainak a stadionjának a felét be lehetne záratni.

forrás: blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: eger stadion mlsz határozat Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr374631996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása