Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.06. 18:53 mészy

Eger csapatát Egerbe!

egristadion2.jpg

Az nb1.hu szavazása is bizonyítja, hogy a drukkerek támogatják az ötletet (klubhovatartozás nélkül), hogy az Eger csapata Egerben játssza le a hazai mérkőzéseit. Mégis csak abszurd felvetés, hogy a Debrecen pályáját béreljék ki, nem elég, hogy az még további súlyos pénzek kiadásába kerül, de a szurkolóknak is "idegenbeli" érzésük lehet, ahogy Egerből Debrecenbe utaznának, amely nem éppen pénztárcakímélő megoldás. Meg valljuk be: Nekik Eger az életük, a város amiért harcolnak! Annyi jár nekik, hogy ne idegen városba jöjjön el a dicsőségük!

Nagy a zúgolódás amiatt, hogy a jelek szerint az Eger nem játszhatja otthon a hazai meccseit. Jámbor János tulajdonos – érthetően – el is gondolkozott azon, hogy kiszáll a fociból. A döntéshozók fő indoka, hogy nincs villanyvilágítás. Érdekesség, hogy Siófokon például van, ám az első fordulóban esedékes Siófok–Honvéd meccset mégis délután öt órára írták ki – a legforróbb nyári periódusban –., de több, hasonló eset is van, ami azt bizonyítja, kandeláberek nélkül is lehet élvonalbeli meccseket rendezni. Csak úgy látszik, Egerben nem…

Az üggyel kapcsolatban megkérdeztük látogatóinkat, hozzájárulnának-e ahhoz, hogy az Eger Egerben rendezhesse a meccseit. A válaszadók 97 százaléka (ilyen egyetértés még egyetlen szavazásunknál sem volt!) igennel válaszolt. Honlapunk látogatói meccsre járó emberek, és mint tudjuk, ezt a játékot értük, a szurkolókért találták ki, mostanság meg őket bombázzák a reklámokkal, tőlük várják, hogy a stadionokat megtöltve emeljék a magyar futball presztízsét. Arról persze mindig kevesebb szó esik, hogy a kívánságaik mennyit érnek.

egri_stad.JPG

A kizáró ok: villanyfény
 

Szintén fontos szála a történetnek, hogy az Eger a hazai meccseit Debrecenben tudná csak megrendezni. Kérdezzük mi, hogy az üggyel kapcsolatban is sokat emlegetett biztonságtechnikai szempontok alapján okos dolog-e, ha kétszer látogat a Ferencváros, az Újpest vagy a többi népes és kőkemény szurkolótábor (amelyek finoman fogalmazva sincsenek jóban a debreceni ultrákkal) a hajdúsági fővárosba?

Vancsa Miklós, az Eger ügyvezetője az üggyel kapcsolatban csak a szavazásunkra kívánt reagálni.

„Örörmmel hallottuk, hogy a drukkerek klubhovatartozástól függetlenül arra voksoltak, hogy Egerben játszhassunk – mondta az ügyvezető. – Köszönjük nekik a bizalmat, és mindenkit várnánk szeretettel, sportbarátsággal. Természetesen szabálykövető magatartás jellemzi a csapatunkat, de szeretnénk, ha egy olyan régióval, amely hosszú idő után csatlakozott ismét az élvonalhoz, türelmesebbek lennének az illetékesek.”

Hozzátesszük: a paksi, a rákospalotai, a szolnoki és a tatabányai vezetőknek minimum ki kellene állniuk az Eger mellett, hiszen az említettek is kandeláberek nélkül kezdték élvonalbeli szereplésüket…

forrás: nb1.hu

Szólj hozzá!

Címkék: eger mlsz világítás szurkolók kibaszás Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr694633624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása