Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.08. 19:23 mészy

Betelt a pohár a Fradi és Újpest szurkolóknál!

fradi_ute.jpg

A Fradi és Újpest szurkolóinak képviselői a honi szövetség hülye döntései ellen emelték fel a szavukat, mivel mind a két fél kérelme elutasításra talált az MLSZ által. Tűrhetetlen és pofátlan dolog, amit a Csányi féle brancs művel a magyar szurkolókkal, nem elég, hogy döntéseiket nem tudják megmagyarázni, de a szurkolók levelei/kérései is hidegen hagyják a szövetség vezetőit.

Szurkolók közleménye:

"A csalódás és a felháborodás volt az első két érzés ami elfogott minket, az MLSZ Versenybizottságának a héten nyilvánosságra hozott sorsolását látva, főleg azután, hogy a labdarúgó-szövetség kijelentette, figyelembe veszi a szurkolói igényeket a sorsolás elkészítésénél."
 
"Arra már érkezett reakció az MLSZ részéről, hogy a Ferencváros miért nem mehet Siófokra az első fordulókban, gondolom egy újpesti kérdésre is csak egy hasonlóan semmitmondó, indoklás nélküli levél érkezne. De a Derbi augusztus 19-i, délutáni időpontja mellett nem mehetünk el szó nélkül."
 
"Szeretnénk felhívni az MLSZ illetékeseinek a figyelmét, hogy a két csapat összecsapása a magyar labdarúgó bajnokság legrangosabb mérkőzése. Ezt a mérkőzést nem csak Magyarországon, de külföldön is nagy figyelem kíséri, már szinte az egyetlen magyarországi meccs, amelyet telt ház előtt rendeznek meg és egy nap alatt elfogynak a vendégeknek szánt jegyek. A televízióban a legnézettebb meccs. Ezt a mérkőzést egy hosszú hétvége közepén, délutáni időpontra tenni, nagy fokú hozzá nem értésről tanúskodik. Mert ugye arra gondolni sem merünk, hogy az lenne a szövetség célja, hogy minél kevesebben menjenek ki a meccsre."

"Augusztus 19. a nyár utolsó előtti hétvégéje az iskolakezdés előtt. Mivel idén augusztus 20. hétfőre esik, ez egy hosszú hétvége lesz, amit a családos emberek többsége üdüléssel, távol a várostól, vízparton szokott eltölteni. A gyengébbek kedvéért ez azt jelenti, hogy a családos futballszurkoló péntek este felkerekedik, a pénztárcájához mérten pihen valahol és hétfő este hazamegy. Aki nem családos, az a haverokkal teszi ugyanezt. Erre van kitalálva a hosszú hétvége.  Kivéve, ha vasárnap délután van az Újpest- Fradi. Természetesen a fanatikusok a világ végéről is el fognak menni a Derbire, de teljesen feleslegesen hozza az MLSZ olyan helyzetbe a szurkolókat, hogy választaniuk kelljen a meccs és a család között."
 
"Persze, jöhet az MLSZ üdvözítő válasza: a meccsnek családi eseménynek kell lenni."
 
"Mivel augusztusban még bőven tombol a nyár, nagyon könnyen lehet, hogy a mostanihoz hasonló, harminc fok feletti hőmérséklet. Az eddigi lebonyolítási rendet figyelembe véve, a fradisták nagy valószínűséggel, már nagyjából délután egy óra körül kell, hogy találkozzanak az Albert-stadionnál. Itt érdemes feltankolni vízzel, üdítővel mert innentől nehéz lesz jó darabig hozzájutni. Ezután jön majd az utazás a zsúfolt, forró metróban és egy kis várakozás a Városkapunál. Természetesen árnyék nincs, vásárolni semmit nem lehet útközben, vécére menni nincs lehetőség órákon át. Ha az Újpest megy a kilencedik kerületbe, ugyanez van a másik irányban. Borzalmas tud lenni ősszel is, hát még a nyár közepén. Ez van még megspékelve a sokszor bunkó biztonságiakkal, a kiképzetlen és félelmükben agreszív rendőrökkel, akik állatként kezelnek minket, a stadion büféiben az órás sorbanállással a vécékben a bokáig érő vizelettel és ami a lefontosabb: sokszor nézhetetlenül rossz futballal."
 
"Ezeket a szempontokat mind ferencvárosi mind újpesti részről már számtalanszor jelezték a szurkolók és ugyanezek azok a szempontok, amiket az MLSZ a sorsolásnál totálisan figyelmen kívül hagyott. Teljességgel érthetetlen és a szövetség sokszor hangoztatott céljaival is ellentétes a Derbi időpontja, hiszen látható, hogy nemhogy a családoknak, de még a legelszántabb szurkolóknak is komoly nehézséget okoz egy ilyen időpontban rendezett meccs."
 

"Ha már a szurkolókat semmibe veszik, sőt szükséges rosszként kezelik, akkor mi már csak abban szeretnénk reménykedni, hogy legalább az Újpest – Ferencváros összecsapást megbecsülik.

Fanatics kommentár: Elég sok az igazság a leírtakban, bár erre mondhatnánk azt, hogy ez nem kívánságműsor, mindenki játssza le akkor a meccsét, amikor a sorsolás aktuális, de az a baj, az egész magyar labdarúgásra ez a szervezetlenség a jellemző és pont emiatt esnek bele a rangadók a csapdába. A Fradi-Újpest mérkőzés régebben sokkal több embert megfogott, akkor tényleg igazi rangadók voltak, mára ez ellaposodott, mostanában csak "alsóházi" rangadókat látunk. De mivel mi a szurkolók oldalán állunk, igazat kell adnunk nekik, hiszen az egész igazából az MLSZ moslékja. A szurkolók meg isszák a levét. Mocskos MLSZ!

forrás: nb1.hu

Szólj hozzá!

Címkék: hülyeség mlsz abszurd újpest fradi rangadó Magyarország Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr824636404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása