Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.09. 17:45 mészy

Szurkolói összefogás a nélkülöző családokért!

magyarszurker_csajok.jpg

Most kell összefogni, a rászoruló családok érdekében, most meg tudjuk mutatni, hogy a magyar szurkolók összessége felér egy nagy családdal! A Carpathian Brigade és a magyar szurkolótáborok egy akció keretében próbálják a rászoruló családok életét egy kis nyaralással megkönnyíteni, szebbé varázsolni. Ha te is szeretnél tenni az ügy érdekében, akkor nincs más dolgod, mint támogatni a számlaszámot egy bizonyos összeggel!

A táborok szervezői pár ösztönző mondatban mondták el véleményüket a kezdeményezésről:

Olajos Iván, Ferencváros: "Fradista Barátaim! Bár a lelátón nincs köztünk különbség, mind egyek vagyunk egy célért, azonban a hétköznapokon sajnos vannak olyan zöld-fehér családok, akik igazán tudják mi az a nélkülözés. Most megmutathatjuk, mennyire tudunk küzdeni egy álomért, ez az álom pedig néhány Fradista lurkónak és a szüleiknek, egy felejthetetlen nyaralást jelent. Váltsuk együtt valóra ezt az álmot!"

Keringer Zsolt, Haladás: "Tisztelt Haladás és más táborok szurkolói! Úgy gondolom, hogy megmutathatjuk az egész országnak, hogy egy nemes ügyben igenis össze tudunk fogni és szurkolótársainknak és családjaiknak tudunk örömet okozni! A jelmondat "Szurkolók egy álomért!" önmagáért beszél, és szerintem lehetünk mi zöld, lila, piros vagy bármilyen vérű szurkolók, meg tudjuk közösen valósítani ezen kezdeményezést! Fogjunk tehát össze és tegyük emlékezetessé rászoruló társainknak, hogy családjukkal elutazhassanak nyaralni!"

Tóth Gábor, MTK: "Szurkolótársaim, Barátaim! Szurkolónak lenni jó dolog. Szurkolni a csapatnak a legfontosabb nekünk. Segíteni a nélkülöző szurkolótársainkon, ugyanolyan fontos! Segítsetek nekünk, hogy segíthessünk másoknak, akik nem tehetik meg, hogy bármikor elutaznak/elmennek valahova.
Mindenkire számítunk, mert mindenki számít! "

Ajtony Richárd, Újpest: "Kedves újpesti szurkolótársaim! Mi mindig híresek voltunk az összetartásunkról, arról, hogy egymásért tűzbe is megyünk. Most lehetőségünk van rá, hogy ne csak a lelátón, hanem azon kívül is segíthessünk a rászoruló társainkon. Egy nagyszerű kezdeményezésnek köszönhetően közösen hozzásegíthetjük egy-egy társunkat és családját egy nyaraláshoz. Kérünk minden Újpest-szurkolót, hogy támogassa az ügyet és szerezzünk közösen egy felejthetetlen élményt nélkülöző barátainknak."

Őri Márk, Videoton: "Fehérvári szurkolótársaim! Az elmúlt években sikerült valódi tartalommal megtöltenünk a Vidi-család kifejezést. Eljött az idő, hogy a családunk rászoruló tagjainak segítsünk egy felejthetetlen nyaralás elérésében! Egyúttal ez egy újabb alkalom, hogy a szervezett szurkolói csoportok egy összefogás keretében megmutathassák, hogy társadalmilag felelős dolgokban is lehet ránk számítani.
Kérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten támogassa az ügyünket!"

Rózsa Szabolcs, Zalaegerszeg: "ZTE Család! Szurkolótársaim! Mi egy nagy közösséget alkotunk, mely közösségnek vannak könnyebb, illetve nehezebb sorsú tagjai. Itt az idő, hogy megmutassuk, tudunk igazi Család lenni! Segítsünk egy nehéz helyzetű családtagunkon. Tegyük számára/számukra feledhetetlenné ezt a nyarat! Előre az égi színekért!"

Sajnos, ma Magyarországon több ezer család küzd olyan gondokkal, hogy miből fizessék be a sárga csekkeket, miből öltöztessék a gyerekeket vagy mi kerüljön este az asztalra. Rengetegen élnek napról, napra és a mindennapi gondok, anyagi nehézségek szürkévé teszik egy amúgy "színes" család életét is.

Sajnos a nélkülözésen nem tudunk segíteni (ezt a problémát nálunk "okosabb és felettünk álló" embereknek kellene megoldani), viszont abban igen, hogy vigyünk egy kis fényt és örömöt egy ilyen család életébe! Ha összefogunk, akkor egy olyan meglepetést okozhatunk egy rászoruló családnak, melyre talán örök életükben emlékezni fognak! Kizökkentjük őket egy egész hétre a monoton, szürke, gondokkal teli hétköznapokból és egy olyan nyaralást ajándékozunk nekik, ahol maximum az lehet a legnagyobb problémájuk, hogy aludjanak-e délig, vagy inkább már kora reggel lubickolni menjenek a hűsítő habokba. Ennél nagyobb ajándékot tán nem is kaphat egy olyan, többgyermekes család, melynek csak álmaiban juthat eszébe, hogy akárcsak pár napra is, de pihenni menjen!

Olyan .......családok jelentkezését várjuk, akik magukra ismertek a fentebbi sorokban és ismerik a nélkülözés ezen formáját. A jelentkezés feltétele mindössze egy rövid levél, melyben írnak nekünk egy pár sort a család életéről, mindennapjairól illetve a(z) ........ való kötődésükről. Ehhez egy olyan fényképet kérünk csatolni mely, a családról és a(z) ....... iránti szeretetükről szól! Hogy kik lesznek azok a szerencsések, akik nyaralni mehetnek, sorsolással döntjük el, viszont a legszimpatikusabb levél megírója különdíjban részesül, a klub jóvoltából egy egész éves családi bérletet kap a 2012/2013-as bajnoki szezonra! A jelentkezéseket a szurkolocsalad@gmail.comemail címre várjuk!

Nektek, szurkolótársak, pedig nincs más feladatotok, mint segíteni szebbé tenné egy ....... család nyarát! Elsősorban, természetesen pénzadományokra számítunk, de ha esetleg valaki konkrét szállást tudna felajánlani, azt is őszinte örömmel fogadjuk, akkor talán még több nyereményt tudnánk kisorsolni! Minél többen, minél többel segítetek, annál komolyabb nyaralást tudunk szervezni, ki tudja, ha eléggé összefogunk, talán még egy külföldi út is összejöhet!

Adományaitokat a Carphathian Brigade hivatalos bankszámlaszámára (11739054-20138042) küldhetitek!

Fontos, hogy a megjegyzéshez ne felejtsétek el beírni, azt, hogy „……”, hiszen így fogjuk tudni azt, hogy melyik csapat szimpatizánsai vagytok!

Mutassuk meg a világnak, hogy mi a családokat nem elüldözni akarjuk a .......-pályáról, bizonyítsuk be, hogy mi valóban együtt, egy NAGY CSALÁD vagyunk!

További részletek: http://www.szurkolocsalad.gportal.hu/

Elérhetőségek:
Somogyi József Adám: 06 70 671-5779
Fumacs Tünde: 06 20 221-1155
Keringer Zsolt: 06 30 740-6943

Fanatics kommentár: Itt az idő megmutatni, hogy klubszínektől függetlenül tudunk segíteni más sanyarú sorsú családokon, akiknek a nélkülözés fogalma már egy sajnálatos szó lett az élet szótárában. Dicséretes dolog, hogy ennyi tábor össze tud fogni egy nemes ügy érdekében, legyen példa ez minden magyar tábor szeme előtt! Segítsünk az elesett magyar társainkon!

forrás: pepsifoci.hu

Szólj hozzá!

Címkék: segítség szegénység támogatás összefogás Magyarország Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr84638251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása