Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.31. 23:59 mészy

MLSZ sarc - 300 ezres büntetés a Diósgyőrnek!

MLSZ_dijatado_2012_600.jpg

Az MLSZ már az első forduló után elkezdte "szurkolóbarát" programját és a Diósgyőr számláját már meg is csapolták 300 ezer forinttal.

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának alelnöke által kijelölt fegyelmi tanács a Diósgyőr labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaságot, mint visszaesőt, a Diósgyőr – Újpest NB I-es labdarúgó mérkőzéssel kapcsolatosan, a hazai szurkolók pirotechnikai eszközök használata, a hangosbemondó-rendszer nem előírásszerű működtetése és a vendég szurkolókra vonatkozó jegyértékesítési szabályok be nem tartása miatt 300.000 Forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Dudás Hunort, a DVTK-t működtető cég ügyvezetőjét arról kérdeztük, hogy a hangosbemondó-rendszerrel és a vendégjegy értékesítéssel mi volt a probléma?

– Az előbbinél tudomásom szerint azt kifogásolták, hogy a hangosbemondó-rendszert a szurkolói hangulat befolyásolására használtuk, ami nézőpont kérdése, szerintem inkább sportszerű keretek között, kizárólag biztatásra, a hangulat fokozására vettük igénybe – mondta az ügyvezető, majd a kérdésünk második részére a következőket válaszolta: – Halvány lila fogalmam sincs, hogy a jegyértékesítésnél mi volt a probléma, ezt szerdán igyekszem majd kideríteni. Az biztos, hogy nem az volt a baj, hogy a megengedettnél drágábban adtuk a jegyeket a vendég drukkereknek.

Fanatics kommentár: Most akkor engedélyezett a piró vagy sem? Szerintem az egész megállapodás anno egy hülyítés volt, amit sajnos a szurkolók nagy része be is kajált. Vagy nem a 2012/13-as szezont tapossuk? Ugyan már, ez a 300 ezres büntetés még csak bemelegítés! Az az érzésem, hogy minden forduló után lesz ilyen cikk, hogy mennyi sarcot húzott be a számlájára a Csányi Mafia.

forrás: haon.hu

Szólj hozzá!

Címkék: mlsz büntetés pénz bírság szurkolók diósgyőr dvtk Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr874689663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása