Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.10. 12:05 mészy

MTK a szurkolóinak kedveskedik

mtkszurkerek.jpg

Az MTK vezetősége tudja, hogy hogyan kell meghálálni a "szurkolók" segítségét. Habár az MTK drukkerek nem túl aktívak nem hogy hazai viszonylatban, nemzetközi porondon sem, azért csurran-cseppen egy kis ingyenjegy egyenesen a tót VIP szektorba! Ezzel megköszönve, hogy lagymatag mérkőzésen 1-1 et játszva "kiszurkolták" a döntetlent, az amúgy bojkottot megszegő MTK ultrák.

A Senica elleni idegenbeli meccs kapcsán egy gesztussal szeretné megköszönni a szurkolóknak a segítséget az MTK Hungária.

Azok, akik az elmúlt időszakban a legtöbbet tették a csapatért, a csütörtöki összecsapáson a VIP-szektorban nézhetik meg az Európa Liga-találkozót. Húsz szurkolónak lesz erre lehetősége.

További 40 szurkoló első kategóriás vendégtiszteletjegyhez jut, melyet a klub hivatalos szurkolói szervezete, a Baráti Kör rendelkezésére bocsát, ezeket a BK fogja szétosztani.

Az MTK a Senica ellen az első mérkőzésen 1-1-es döntetlent ért el. A magyar együttes megszerezte a vezetést, de aztán emberhátrányba került, és nem sokkal később a szlovákok egyenlítettek, így némileg kedvező helyzetben várhatják a visszavágót.

forrás: sport.hir24.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szurkolók mtk EL Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr564639654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása