Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.12. 13:47 mészy

Magyar focista miatt rinyálnak a szőröstalpúak

roman_szurkolok.jpg

Ismét felszínre törtek a román-magyar érzelmek, most egy magyar szívű játékos miatt, aki még mindig magyar városként tekint Kolozsvárra (még ha Cluj-ként is emlegetik). Az indulatokat Vass Ádám a kolozsvári csapat legfrissebb igazolása "korbácsolta" fel kijelentésével és azzal, hogy magyar címert tetováltatott a nyakára.

„Nagyon örülök, hogy egy magyar városban futballozhatok” - nyilatkozta Vass Ádám, miután a Bresciából a kolozsvári CFR Clujhoz szerződött. A román sajtó darabjaira szedte a nyilatkozatot, és megjegyezték, hogy külföldiek esetében megszokott, hogy összekeverik Budapestet Bukaresttel, de Kolozsvárral ez még nem fordult elő.

A félig komoly, de valódi felháborodásokat is összegyűjtő beszámolók szerint a 24 éves Vass nyilatkozatával azonnal a szurkolók céltáblájává vált, és ezen nem segít, hogy a nyakára egy magyar címert tetovált.

Vass_Adam_Kolozsvar_640.jpg

Vass Kolozsváron folytatja a pályafutását

Vass első meccsét rögtön a Szuperkupáért játssza szombaton, amikor a Cluj a Dinamo Bucurestivel találkozik. A Dinamo-szurkolók transzparenssel készülnek, hogy választ adjanak Vassnak, írja a sport.ro.

Vass hároméves szerződést kötött a román csapattal.

Fanatics kommentár: Rinyálhatnak is, ilyen hamisított történelemben és hitben élnek, még mindig azt gondolják, hogy Erdély az Románia, nem ártana őket felvilágosítani a tényekről. Nembaj nemsokára úgy is Magyarország-Románia, revansot lehet rajtuk venni a sok szégyenteljes cselekedetekért!

forrás: sportgeza.hu

Szólj hozzá!

Címkék: románia Kolozsvár Háztáji szőrötalpúak román mocskok


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr854648483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása