Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.15. 15:57 mészy

Országos méretű összefogás

osszefogas.png

Hazánkban az elmúlt hetekben jelentős mértékű összefogás vette kezdetét, amelyet különböző szurkolói csoportok és szövetségek indítottak útnak. Ebben is főszerepet vállalt a Carpathian Brigade, a válogatott hivatalos szurkolói csoportja a magyar brigádok karöltésében. Most mutatja meg igazi arcát a magyar szurkolói közösség, hogy bárgyú beszéd helyett cselekedet cselekedet követ!

Ti is tudjátok, hogy mennyire ki van szolgáltatva a magyar szurkolói közösség a tudatlan, bárgyú emberek véleménye miatt. Most a megkínzott, kiutált, bűnözőknek titulált drukkerek vágnak vissza egy adag jó cselekedettel. A magyar most magyarral fog össze, a klubszínek teljesen eltűntek, csak egy cél van: a jó cselekedetek.

Rakaczki Bence a DVTK fiatal portása is méltán lehet büszke az "övéire", hiszen a nehéz pillanatokban is kitartanak mellette, nem csak a lelátóról kap buzdítást, az igazi szurkolók ilyenkor is lélekben drukkolnak a mihamarabbi felépülés érdekében. A fiatal srác miatt egy egész ország fogott össze, jelentős hozzájárulások érkeztek a családhoz, a szurkolók a vérük mellett még változó összegeket is adtak, hogy a portást és családját megsegítsék. Bence azóta már túl van két kemón, az állapota a körülményekhez képest kielégítő. Most legközelebb vár rá még egy csontvelő-átültetés, amelyhez az oldal és a szurkolótársak nevében is kívánok sok sikert! A neheze csak most jön, hiszen ez egy eléggé kockázatos beavatkozás, de remélhetőleg Rakaczki fiatal szervezete révén jól fogja viselni a műtétet. Az adakozás és véradás természetesen még most is él, ha vannak vállalkozó szellemű szurkolók, magánemberek, akik szívesen segítenének a családon, azok bátran küldjék hozzájárulásukat!

A továbbiakban is kívánunk Bencének és családjának rengeteg kitartást és reményt!

rakaczki_dvtk.jpg
Rakaczki Bence a fiatal kapus
 

Másik nagy akció a "Szurkolók egy álomért" c. szurkolói összefogás, amely keretében nélkülöző családoknak gyűjtenek pénzt utaztatás céljából. Céljuk, hogy a nélkülöző családok is tudjanak nyaralni menni, ezáltal lehetőség nyíljon egy kicsit elfelejteni a hétköznapok csalódásait, keserveit egy kis kikapcsolódás segítségével. Az akcióhoz már egy tucatnyi tábor csatlakozott, akik különböző összegekkel támogatták eddig a kezdeményezést szervező Carpathian Brigade számláját. Az itt összegyűjtött összegek később majd olyan családokhoz kerülnek, akiknek a nélkülözés már egy életvitelé vált, az összegeket különböző részben osztják majd szét a rászorulók között.

Jó hír, hogy a kezdeményezés már a gúnyhatáron át is elterjedt, a dunaszerdahelyi szurkolók is gyűjtés szerveztek, a két legnagyobb tábor, a Felvidéki Harcosok és a Yellow-Blue Supporters lévén. Továbbá még most is csatlakoznak nagyobb táborok az akcióhoz, akik szintén hozzá akarnak tenni a családok megsegítéséhez. Az akció még mindig él, továbbra is várják a segítségeket a szervezők.

Tegyük jobbá a szerény körülmények között élő családok életét egy szép nyaralással!

raszorulok.jpg

Egy rászoruló család a sok közül
 

Látjátok, hogy nem is vészes annyira magyar szurkolónak lenni?(!) A bajban mutatjuk meg igazán azt, hogy mit is érünk, remélhetőleg az emberek is meglátják majd egyszer a jó arcunkat, azt, hogy nem kell minket bűnözőkként kezelni! Nem mentségként mondom, ajnározom a szurkolókat, de nem sok ember/csoport lenne képes végigvinni ilyen nagyszabású akciókat! Legyünk büszkék arra, hogy nekünk, szurkolóknak ez sikerül!

Ha kíváncsi vagy az említett akciókra részletesebben is, akkor látogass el a szurkolocsalad.gportal.hu vagy a mlvsze.gportal.hu weboldalra!

Szólj hozzá!

Címkék: segítség jótékonyság összefogás fanatikusok adományok Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr594657981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása