Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.15. 09:00 mészy

Sokan mozdultak meg Bence miatt!

rakaczki_bence_hgy_05-600x400.jpg

Múlt héten már megírtuk nektek, Rakaczki Bencének szüksége lenne támogatásra, elsősorban vérre, hiszen leukémiát állapítottak meg nála, a vér segítségével javulást lehetne az állapotába eszközölni. A DVTK fiatal tehetsége és családja ma már rengeteg segítséget kapott, a szurkolók és egyéb magánemberek nagyon sok segítséget nyújtottak a szebb időket is látott családnak. Bence azóta már túl van két kemoterápiás kezelésen.

Bence édesapja Rakaczki János levélben köszönte meg a sok támogatást, amit a fia felépülésének elősegítése miatt kellett eszközölni. Bence a körülményekhez képest jól van, a fiatal portásra nemsokára egy csontvelő-átültetés vár.

rakaczki_dvtk.jpg

A fiatal portás már túl van két kemoterápiás kezelésen
 

Mi is köszönjük, hogy felhívásunkat olvasva (illetve az egyéb médiumokba megjelent cikkek hatására) úgy döntöttetek, hogy segíteni akartok Bencén és annak családján. Reméljük és kívánjuk a legjobbakat az egész Rakaczki-családnak, lélekben most erősnek kell lenniük és folytatni a megkezdett utat, hiszen Bence élete a tét!

TI pedig ne hagyjátok abba jótékony életviteleteket, segítsetek a Rakaczki-család mellett a magyar családokon is, akik miatt egy egész ország szurkolói scene-je fogott össze! Tegyük jobbá egymás életét!

Szólj hozzá!

Címkék: segítség jótékonyság összefogás Háztáji rakaczki bence


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr324657084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása