Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.17. 19:29 mészy

Nemsokára a szurkolók színre lépnek!

SZUD_loki.JPG

A ma esti Skenderbeu-Loki meccs alkalmából elmélkedem egyet, elképzelem, ahogy a szurkolók megteremtik a hangulatot. Hogy mit várok a fanatikusoktól? Természetesen parázs hangulatot a lelátón, na és persze egymás pocskondiázását!

Mert mi magyarok vagyunk ők meg albánok, ez már komoly ellentét lehet, abból kiindulva hogy anno az Albánia-Magyarország meccsen kővel dobták be a szurkolói busz ablakát illetve a magyarokat szidták. Ez a nem éppen szép gesztus aztán a mai meccsre is kihathat szépen, tudomásunk szerint az albánok már üzentek is a loki fanoknak, hogy pokoli 90 perc várhat rájuk, de nem csak a pályán. Ez már komoly fenyegetés lehet, esetleges kihívás egy összecsapásra vagy csak félelemkeltés. Az tuti, hogy a két különítmény összetalálkozása nem éppen a békepipa elszívásával érne véget.

Hogy mit is várok magyar oldalon?

Természetesen várok egy jól összerakott SZUD-ot a kisebb szekciókkal karöltve. Viszont a legfontosabb az egység. Legyen esélye felvenni a magyar tábornak a versenyt az albánok hangerejével, szervezettségével, ha úgy hozza az utcai események terén is. Itt az újabb alkalom, hogy a lokisták még tovább öregbítsék nem csak a saját hírnevüket, de az országét is, amit kint képviselnek. Szerintem képesek lesznek valami újat nyújtani, szükség is lesz rá, hangerőben és leleményességben/ötletességben idehaza is komoly értéket képviselnek, ezt megmutathatják Korce-ban is!

szud_brigade.jpg

A Loki különítménye: SZUD '94
 

Kontra

Albánia, Korce, az Armata különítményei hazai pályán nagyot fognak robbanni, biztosra vehető a koreográfia, amely már szinte minden csapat szurkolóinál alapvető dolog ilyen nagy meccsen (meg általánosságban is). Az tuti, hogy a hangerőben és szervezettségben nem lesz gond, ez alap dolog is hazai pálya révén, más téma az, hogy nem biztos, hogy "szimpatikus" hozzáállásuk lesz a magyar szurkolókhoz és az országhoz, szóval ez az albán-magyar ellentétet is tovább élezheti. Még egyszer hangsúlyozom: a hazai pálya az ő részükre szól, bízunk benne, hogy a lokisták felvehetik velük a versenyt.

armata_korca.jpg

Albán fanatikusok
 

Ma este, 20:30, Skenderbeu Korca - DVSC-Teva Európa Liga mérkőzés

Hajrá Loki, hajrá magyarok!

Szólj hozzá!

Címkék: magyarok loki albánia szurkolók fanatikusok EL skenderbeu


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr124662814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása