Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.19. 18:52 mészy

Hungarofób írás a neten

szaRszlovakia.jpg

Ahogy épp böngészek a neten, kikerekedett szemekkel látok egy szlovák focival kapcsolatos oldalt. Gondoltam kis naívan, biztos egy szokásosan szlovák érzelmű egyén szerkeszti az oldalt, nem is tévedtem, ám álmomban sem gondoltam, hogy a "magyar" gyerek saját anyanyelvén (magyar), a kis hazám szurkolóit és állampolgárait illetve fociját szidalmazza.

Egy förmedvény, nem is! Inkább szégyen (szégyen az egyénre és a származására nézve) az a cikk, amit a srác a http://dotoho.blog.hu oldalon publikált a mai napon. Hungarofób nézetei már a bevezetőben azt sugallja, nem éppen a magyarok dicsőségét fogja zengeni a további szavai. "Szétszedjük a mongolokat!", áll a címben és ami a továbbiakban következik, az a magyar szív totális megcsúfolása és egy nemzet megalázása. Mégis anyaországi magyarnak vallja magát (sic) a féreg, aki később szlovákiában találta meg a szerencséjét (bár mondjuk ott minden debil hazára talál ilyen mentalitással). Az illető valami identitás zavarban szenvedhet, hiszen amint írja a förmedvénye első bekezdésben: "magyar klub érkezik a szlovák fővárosba, a magyar csapatokat kötelező feladat kiütni." - most magyar vagy apám, vagy szlovák? Mert élhetsz szlovákiában(sic) magyarként, érzelmileg akkor is magyarnak kellene lenned és nem pocskondiázni azt a helyet, ahol születtél!

szlovákia.jpg

Büszkeséggel töltheti el a lopott ország és címe látványa
 

Tovább olvasva ismét a rideg hazagyűlölet tárul a szemünk elé. Járt már a söpredék Magyarországon is látogatóban,  a Fradi-Pápa mérkőzésre utazott le "pár haverral" (na ott kellett volna agyonverni!), viszont a magyar focit nézhetetlennek tartja. Magyarországon született, stimt, szlotákiába vándorolt, stimmt, magyarellenes, a szlovák haverokat többre tartja mint a magyar embereket, hohó! Pár szót említett is a nacionalista szellemű szurkolókról, viszont a cseheket többre tartja, illetve a magyar szurkolókat "debilnek". Most nálad szlovák nemzeti öntudat az hogy is van (Burger Kinges korona kampós bottal)? Utánanézhetne egy kicsit a műszlovák, hogy hány éves a történelmük, de jó fej leszek: elküldöm neki SMS-ben!

szlovaktortenelem.jpg

Egy SMS az egész!
 

Egyszerűen cinikus írás, amikor a magyar szurkolókat gúnyolja az miatt, ahogyan nyilatkoznak egyes fórumokon. Aljas rágalom, hogy a szurkolók attól félnének, hogy összeverik őket a rendőrök, ezáltal nem tartják szükségesnek a TV-s szereplést (szégyenérzet lenne bennük). Azt, hogy az "ok nélkül való inzultálásból" is egy kifigurázó szöveget készít, egyenesen gyalázat! Talán visszanézhetné a régi felvételeket (archívumokat) és dokumentumokat (szurkolói "élményeket"), amelyek bizonyítják: a szurkolókra ok nélkül rontottak a tót vadállatok. '92-ben és 2008-ban is ok nélkül verték össze a magyar fanatikusokat, ezt azóta egy tót sem hajlandó beismerni (mit is várnánk a gerinctelenektől).

A továbbiakban található még érdektelen locsogás, pár videóval megfűszerezve, ha érdekel titeket, az alábbi címen meglátogathatjátok az oldalt: http://dotoho.blog.hu

Ha már ott vagytok, üzenhettek pár szívhez szóló szavakat a nemzetgyalázó gerinctelenhez!

Magyarország mindenek felett!

Szólj hozzá!

Címkék: blog honlap írás hungarofób förmedvény mocskos szlovákok


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr454666697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása