Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.20. 16:18 mészy

A szurkolók és a csapat is dícséretet érdemel

vidi_koreo.jpg

A Videoton csapata Pozsonyban csapott össze a Slovan gárdájával a tegnap esti Európa Liga-selejtezőjében. Az eredmény 1-1 lett, ami elég kedvező kis hazánk csapatára nézve, így hát lélektanilag előnyben várhatjuk a jövő heti visszavágót. A csapatot elkísérő szurkolók is kitettek magukért, ha fogalmazhatunk, történelmi pillanatokat sikerült szerezniük a szurkolásért rajongó embereknek és csapatuknak.

A mérkőzésről

Az első félidő derekáig inkább a hazaiak irányítottak, a 26. percben pedig meg is szerezték a vezetést, de a fehérváriak Oliveira révén hamar válaszoltak. Ezt követően is inkább a pozsonyiak voltak fölényben, de nem jelentettek komoly veszélyt a székesfehérváriak kapujára.

slovan-vidi1.jpg

Videoton öröm a gól után
 

A folytatásban is a Slovan fektetett több energiát a támadásvezetésbe, míg a piros-kékek labdaszerzések után próbálták gyorsan játékba hozni az egyetlen éket, Nikolicsot, de a csúszós talaj sokszor gátat szabott a kontráknak. A szlovákokat egyre inkább sürgette az idő, de nem kerekedtek a Videoton fölé, a fehérváriak pedig nem kockáztattak, a hosszabbítás perceiben mégis megnyerhették volna a mérkőzést, nagy helyzetüket azonban elpuskázták.

A szurkolók

A pozsonyi rendőrség fokozottan készült a mérkőzésre, a találkozót a rendezők előzetesen "kockázatosnak" minősítették. Az MTI felvételei szerint a rendőrség az utcán fékezte meg a szurkolókat. A cas.sk beszámolója szerint a találkozó előtt - még a stadionon kívül - megpróbáltak összecsapni egymással a rivális drukkerek, az eset során egy magyar és több szlovák szurkolót is őrizetbe vettek.

Fanatics kommentár: Ne gondoljatok olyan nagy balhéra, csak kisebb összezördülések voltak szerte a városban. A városban összeütött pár fehérvári és szloták drukker, a magyarokat a lengyelek támogatták, volt pár stadionbeli kergetőzés és persze szájkarate. A rendőrségi keménykedés miatt emlegetnek baromi nagy balhét, rendőrök viszont voltak, annyian mint a legyek! Pár srácot letartóztattak, köztük lengyeleket, magyarokat és tótokat.


forrás: hvg.hu

Szólj hozzá!

Címkék: balhé csapat videoton pozsony slovan fanatikusok EL


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr844668349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása