Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.20. 14:50 mészy

Cavendish a zászlót lengető szurkoló miatt dühöng

Mark_Cavendish_1396525c.jpg

A Tour de France 17. szakaszán egy zászlót lengető drukker okozott bonyodalmakat Mark Cavendish-nek. Az angol bringás a biciklijébe beleakadó zászló miatt olyan szerencsétlenül esett, hogy eltört a kerékpárja, testét pedig horzsolások borítják. Érthető, hogy az eset miatt kiborult és ennek hangot is adott.

A francia kerékpáros körverseny csütörtöki 17. szakaszán a kiváló brit sprintert, Mark Cavendisht érte el a végzet. A Team Sky csapat olimpiára készülő kerekese ugyanis alig három kilométerrel a befutó előtt egy nézővel ütközött, igaz a bukásnak talán nincsenek komolyabb következményei. A 27 éves kerekest még a pályán ellátták a csapat orvosai, majd saját erőből tudta befejezni a Tour egyik legtöbb emelkedőjét magában foglaló etapot.

"Köszönöm annak a fa..fejnek, aki a zászlóját úgy lengette, hogy pont a kormányomban akadt el. Már csak három kilométerem volt a befutóig, de nem tudtam időben megérkezni. A kerékpárom is eltört, a lábam is tele van horzsolásokkal" - fortyogott a brit kerekes a célban, aki a szakaszt megnyerő Valverde mögött fél órával fejezte be a Tour de France 17. szakaszát. A bukás ellenére azonban Cavendish vélhetően befejezi a három hetes versenyt és ott lehet majd a vasárnapi párizsi befutónál is.

forrás: hatharom.hu

Szólj hozzá!

Címkék: baleset tour de france kerékpárverseny cavendish elesett őrült szurkolók


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr784668172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása