Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.22. 15:50 mészy

Fulókércs Ultras...emlékeztek még rá?

fulokercsi_zsivanyok.jpg

Ők voltak azok a "szurkolók" (bár szerintem csak óvodából éppen engedménnyel szabaduló fiatal kölkökről van szó), akiknek nem tetszett a "Millwalliak pofája", illetve "kicsit leköpték" az egyik kocsit meccsről hazafelé menet. A csoportnak régen volt honlapja is (sajnos törölve lett), ahol sok ökörségeket olvashatott a hazai szurkolói mozgalom apraja-nagyja. De ez már a múlt, viszont most kutatómunkába kezdve megosztok veletek pár őrültséget!

Hol is kezdjük? 2008 környékén alakult meg a már fent említett Commandos Bianc. Fight. Ultras Fulókércs (a teljes neve ennek kb. a triplája), akiknek a tagjai a Fulókércs meccseire voltak aktivizálódva  Vezetőjük egy Palika nevezetű krapek/srác volt, ő üzemeltette anno a "tábor" "honlapját" is. Én már a toborzószövegen beszartam, ugyanis identitásukat nem találó emberkéket kerestek ultra és huligán munkakörbe. Kritérium nem volt (óvodáskortól felfele), csak szurkolj a csapatért és balhézz, ha úgy hozza a sors. Páran csatlakoztak is (kb. kisiskolás szintűek) és kezdték "gőzerővel" szervezni az akciókat.

Barátaiknak a "Ferencváros hooligons, Diósgyőr ultras, BadBoys Békéscsaba Hooligons, Debreceni "b" közép a kapu mögött ÉS TALÁN A Budapesti Ute szurkolói. És nemrég jelezték a budapesti Kispest "b" közepe is,hogy vegyük ide fel őket! Meg a magyar válogatott ultrasai és huligánjai!" csoportjait tartották (szigorúan idézve!), szerintem abban egyetérthetünk, hogy ennyi barát mellett nincs szükség ellenségre, de hogy a "Hooligons"-on mit értenek, vagy az egészet hogy értelmezhették (mintha a válogatottnak sok "ultrasai" lennének). Ez egy övön aluli ütés volt, hát főleg amikor az ember anno olvasta!

fulokercs_brugad.jpg

Ha összeálltak, akkor az életkor ütötte a 30-at
 

Ellenségeiknek a listája már ennél csekélyebb volt: "millvall huligánosai: megnéztem az interneten,hát nekünk sem tetszik a pofáik." Huligánosai, hát nem aranyos? De hogy a Millwall szót nem tudja leírni ok, de a huligánosai szóból azért következtethettünk volna, hogy nem egy értelmiségi gyerekekkel állunk szemben. Ők sem gondolhatták ezt komolyan, részvétem a millvall huligánosainak!

Nekik kijárt a tisztelet, hogy megválasszák a világ legkeményebb szurkolótáborát, nekik a gép a Liverpool "ultráit" dobta. Nos, ők még nem tudhatták, hogy Angliában nem ultrák vannak hanem Supporters-ek meg huligánok, de ezen ne akadjunk fenn ennyi "pusztító alpáriság" mellett! A túl sok óvoda és iskola mellett igazán rászánhattak volna kis időt, hogy áttanulmányozzák a világ szurkolói életét, akkor talán nem lettek volna ennyire közröhej tárgyai.

Ősellenségüknek tekintették még a Büttösi ultrákat, akikkel régebben sokat szájcsatáztak és netharcoltak, de párszor összehozta őket a sors élőben is (kővel dobálták meg egymást és biciklivel kergették őket), szóval náluk egy Fulókércs-Büttös meccs felért egy Fradi-Újpest rangadóval, ahol aztán a legmagasabb biztonsági kockázatokkal járó meccsnek kijáró biztosításokat kellett eszközölni (XD).

fulokercs_polo.jpg

Pelenkás bajkeverők
 

Brutális csoportjuknál már csak a honlapjuk volt brutálisabb. Tele helyesírási hibákkal és persze ökörséggel. Komolyan, ha nekem rossz kedvem volt, rákattintottam a webjükre és megnéztem az aznapi trógerkodásukat, egyből jobb kedvem lett! A sok ökörség mellet aztán voltak szavazások is például, hogy kit válasszanak meg barátaiknak (mintha azokat csak úgy szavazással meg lehetne választani), illetve kreáltak bögre és póló terveket is (amire aztán nem volt nagy igény) amiből következtethetünk, marketingszempontból nem lehettek olyan "elveszett" gyerekek, megérezték  a biznisz szagát, csak éppen ennyi hülyeség mellett eltörpült az a kevés komolyság.

Sajnos már nincs se -Brigata Commando Autonomo Bianconero 100% Hooligan Sunday City service Fighters Fulókércs Ungarn-, se honlap (:[), viszont maradnak az emlékek, amiket soha sem lehet elfelejteni. Ja még maradt fent pár írásos emlék, ha rágugliztok, akkor találtok még szövegeket és bejegyzéseket is! További infókat és "érdekességeket" a : http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9182353 oldalon találhattok!

Ezzel búcsúzom tőletek:

"Pontosan 3 autóval jöttek.a meccs vége után beültek a kocsmába,míg mi konfettiket dobtunk a kocsijukra,majd elbújtunk.mivel nem jöttek ki a kocsmából,ezért elindultunk haza,de én egyszer mikor nem nézett senki,kicsit leköptem az egyik autót.de nem volt benne senki,de azért elsiettünk a helyszinről haza."

Szólj hozzá!

Címkék: gyerekek vicces poén nevetséges huligensz fulókércs fulókércs ultras


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr194671096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása