Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.23. 15:03 mészy

Diósgyőri szurkolók felhívása: “Dobj egy százast Bencének!”

diodrukkerek.jpg

A Diósgyőri szurkolók most szervezett keretek között is elkezdték az adománygyűjtést Bencének és családjának. A Fórumfoci TEAM és a Bajtársak ultracsoport indította el ezt a kezdeményezést, amelynek első időpontja, a július 27-i Újpest elleni hazai mérkőzéskor lesz.

,,Dobj egy százast Bencének!” felszólítással, gyűjtést szerveznek a diósgyőri szurkolók a csapat betegségben szenvedő kapusának, Rakaczki Bencének a megsegítésére. A véradás után most egy másik formában, ahol mindenki, kortól-, nemtől-, vércsoporttól függetlenül hozzátehet valamit a fiatal hálóőr gyógyuláshoz. Ezt a kezdeményezést a Fórumfoci TEAM és a Bajtársak szurkolói csoportindította útjára, szándékaik szerint azért, hogy ezzel is erősítsék a tábor egységét.

Az akció keretében július 27-én, pénteken, az Újpest elleni, első hazai mérkőzés napján lesz lehetősége a segíteni akaróknak, hogy a számukra megfelelő összeggel támogassák a kezdeményezést és ezáltal Rakaczki Bencét. A mérkőzés előtt egy órával a stadion területén 8 dobozt fognak kihelyezni, amibe bárki bedobhat pénzt. A dobozok – egy felajánlásnak köszönhetően – egységes megjelenésűek lesznek, és Bence arcképe lesz rajtuk. A gyűjtőhelyeken a Bajtársak szurkolói csoport tagjai, a Fórumfoci TEAM tagjai, és önkéntes szurkolók előtt helyezhetők el az adományok.

rakaczki_bence_dvtk_eu_slideshow_1.jpg

A diósgyőriek a kedvencükért fogtak össze
 

Egy doboz mindenki számára elérhető helyen, a stadion kívül, a Gombánál lesz kihelyezve, gondolva azokra is, akik a mérkőzésre valamilyen ok miatt nem látogatnak ki, de szeretnének segíteni Rakaczki Bencének. A stadionon belül a két félidő közötti szünetben is folytatódik a gyűjtés.

forrás: boon.hu

Szólj hozzá!

Címkék: segítség pénz bence összefogás adomány szurkolók diósgyőr fanatikusok bajtársak Magyarország Háztáji rakaczki


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr814673083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása