Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.25. 18:20 mészy

Szavazás a honlappal kapcsolatosan!

szavazás1.jpg

Sajnos az eddigi szavazások fuccsba mentek, mivel az előző szavazószerver beadta az unalmast, így hát más megoldás után kellett nézni, hogy még véletlenül se maradjatok szavazás nélkül. Mivel az oldal fejlesztése nem állhat le, ezért szállítjuk nektek az egyéb tartalmak mellett a szavazásokat is, hogy képben legyünk a véleményetekkel, észrevételetekkel kapcsolatosan. Nos itt van az "első" rögtön, de először lépj tovább!

Mivel egy jól működő weboldalt üzemeltetünk, ragaszkodni kell a hűséges olvasókhoz és "rajongókhoz" is, hiszen a marketing nyelvén  "a vevő a király", vagyis az ő igényeiket kell kielégíteni bármi áron. És mi ennek a legjobb módja? Kérdőívek, közvélemény-kutatások, szavazások egy adott témával kapcsolatosan, a leadott infók és szavazatok alapján a rendszerezés után már kialakul egy adott kép, hogy igazából mire is vágyik az olvasó/böngésző vagy ahogy hívjuk.

Na most nekünk is pont erre van szükségünk, amelyet mi most szavazás segítségével fogunk végrehajtani! Tehát szavazzatok, egyetlen könnyű kérdés: Hogy tetszik a honlapunk?

Várjuk a szavazataitokat meghatározatlan időintervallumon belül!

 

Szólj hozzá!

Címkék: szavazás


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr74677688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása