Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.26. 15:35 mészy

"Háborús készültség" Fehérváron

sostoi_stadion.jpg

Mintha csak egy szigorúan őrzött ojjektumot látogatna az ember. Többlépcsős beléptetés, útlezárások, mindenhol rendőrök és biztonsági emberek. Mindent a védelem érdekében, na és kit védenek? A tót kutyákat, akik lemerészkednek hazánkba, jó lenne, ha ők is megízlelgetnék, hogy milyen a magyar gumibot, akkor mondanánk hogy egálban vagyunk, de beérnénk Felvidék önként való visszaadásával. Ami még borzasztó, még zászlót sem lehet bevinni a stadionba? Abszurdisztán.

Felhívjuk az autóval érkezők figyelmét, hogy a mérkőzést megelőző és azt követő időben a Sóstói Stadion környékén és a város főbb közlekedési útvonalain megnövekedett forgalomra kell számítani. A rendőrök a 81-es főút bevezető szakaszától biztosítják a vendégszurkolók útvonalát, ezt a részt kerüljék el.

A mérkőzés miatt Székesfehérváron több utat is lezárnak. A Szárcsa utca Sárkeresztúri út közös szakasza (a Szárcsa Csárdától a MOL benzinkútig) le lesz zárva, a forgalmat a Széchenyi út Börgöndi út felé eső szakaszára terelik. A Csíkvári utat az autók elől lezárják, így akik a Hosszúsétatér felől érkeznek, azok csak gyalogosan közelíthetik meg a stadion számukra kijelölt szektorokat. A parkolás a megszokott rend szerint zajlik, vagyis a vidisek a Csíkvári úti felső parkolót, a Homoksort és a Vásárteret használhatják.

utlezaras2.jpg

Sok helyen lesz útlezárás
 

A mérkőzés előtt szigorúbb, többlépcsős beléptetés lesz. A kapukat ezért már 18.30 órakor kinyitják, kérjük szurkolóinkat, hogy érkezzenek korábban. Jegyeket még a mérkőzés napján is értékesítenek a hazai szektorokba. A székesfehérváriak nyugalma és a szurkolók biztonsága érdekében a város több pontján fokozott rendőri jelenlétre és ellenőrzésre kell számítani a mérkőzés napján. Kérjük a lakosság megértését és türelmét.

Szurkolói buszok Székesfehérváron belül

Akik nem autóval érkeznek, azok ezúttal is igénybe vehetik a városon belül közlekedő ingyenes szurkolói buszokat, melyek két irányból közelítik meg a stadiont. A két busz 19.20-kor indul a Sóstói Stadion irányába.

A buszok az alábbi útvonalakon közlekednek:

1. Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

A buszok elején a "Videoton FC szurkolói különjárat" felirat olvasható majd.

Fanatics kommentár: Egy pár szó erejéig kitérhetünk még a zászló tilalomról, saját hazánkban még egy magyar trikolórt sem lengethetünk, mert tiltja a rendőrség. Nevetséges "meghurcolás", ennyire félnének a diplomáciai bonyodalmaktól, vagy csak egyszerűen szégyenlik a magyarságukat? SZAR "MAGYAR" RENDŐRSÉG!

forrás: vidi.hu

Szólj hozzá!

Címkék: fehérvár videoton slovan vidi útlezárások EL Háztáji biztonsági intézkedések


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr694679853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása