Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.26. 15:09 mészy

Fasszopolice.hu a közelgő DVTK-Újpest kapcsán

sun-suni-tojas.jpg

A rendőrség, ha nem is védenek minket, arra jut idő a rengeteg bűneset mellett, hogy a szurkolókat baszogassák, most éppen egy érdekes nyilatkozatot adtak ki a holnapi DVTK-Újpest NBI-es bajnoki mérkőzéssel kapcsolatosan.

Várhatóan jelentős érdeklődésre számot tartó sportesemény lesz holnap Miskolcon, ugyanis a DVTK labdarúgócsapata az Újpest együttesét fogadja a Diósgyőri Stadionban.

A mérkőzéssel kapcsolatban a rendőrség az alábbi tájékoztatást teszi közzé.

A 2012. július 27-én 19.00 órától a DVTK stadionban megrendezésre kerülő DVTK - Újpest NB I-s labdarúgó mérkőzés befejezését követően – amennyiben biztonsági szempontból indokolt - a rendőrség a 2004. évi I. Tv. (Sporttörvény) 68 §. (9) bekezdés alapján a hazai vagy a vendég szurkolói csoportot a sportlétesítményben visszatartja.

A szurkolókat a helyszínen a mérkőzés vége előtt a rendőrség hangosbemondón keresztül tájékoztatja a visszatartás elrendeléséről és időtartamáról.

Kérjük a szurkolók megértését és közreműködését!

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy aki a jogszerű rendőri intézkedésnek nem engedelmeskedik, az megvalósítja a 2012. évi II. Tv. (Szabálysértési törvény) 216. §. (1) bekezdése szerint minősülő jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértését.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Fanatics kommentár: Javasoljuk a rend héber őreinek, hogy ha már ennyire keménykedni és baszogatni van kedvük, hogy nézzenek körbe egy kicsit Miskolc hírhedtebb részeire, ha már annyira meg akarják mutatni, hogy ki a legény a gáton, vagy rögtön tegyenek rendet az országban, hogy ne legyen több nyugdíjáért meggyilkolt idős ember, esetleg megvert megalázott magyar állampolgár.

forrás: police.hu

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség közlemény sün Háztáji fasszopolice


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr344679810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása