Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.26. 16:13 mészy

Jönnek a tót és a dagesztáni szurkolók

slovanHASHAHA.jpeg

Ahogy arra számítani lehetett, a Slovan Pozsony "fanatikusai" és a Anzsi Macskakaja csapat drukkerei is "tiszteletüket" teszik az Európa Liga visszavágóján itt magyar honban. A Slovan szurkolói nem számíthatnak sok jóra (elég, ha a magyar-szlovák viszonyra gondolunk), alpáriságuk már a "külföldi" látogatás során is megvilágosodott, viszont az Anzi szurkolói elég sportszerűen szurkoltak a kedvenceiknek, sőt még a kispestieket is megtapsolták!

A Kispest Honvéd - Anzi meccsre kb. 40-50 vendégszurkoló látogatását várják az illetékes személyek, ami elég szép szám annak tükrében, hogy azért a dagesztáni város és Budapest között azért emberesen nagy távolság van. Hazai meccsükhöz híven én jó szurkolást várok tőlük, persze hangban és látványban is többet dob a Kispest szurkolók "felvonulása". Ha hangcsata nem is, de egy jó hangulatú mérkőzés tutira adja.

anzsidrukkerek.jpg

Hazai viszonylatban is elismert a táboruk

Jönnek a tót kutyák is!

Kb. 500 hazátlan szurkoló érkezését is már tényként kezelik sok helyen. Az illetékesek "huligánok" (slovan hooligans hahah) és ultrák érkezését várják, ami valószínűleg rekord lesz, mivel a 92'-es Fradi elleni meccsre 1 célt tévesztett szurkoló utazott el. A hangulat garantált, már annak tükrében is, hogy a két ország szurkolói kapcsolata nem éppen egy leányálom (és még finom voltam és nőies!). Az RBD koreója a várakozásnak megfelelően nagyot fog robbanni, simán lövi ki a szlovákok esztelen hazai próbálkozását (még a Vidisták is jobb koreot nyomtak le a Felvidéken!). De hát mit várhatunk tőlük, szlovák szurkolóktól? Hazátlan kutyák...

Ez a mai felhozatal, ha választani lehetne, akkor egy kis szlovákok elleni móka, abban benne van a parázs! A Kispest-Anzi meccsbe már kevésbé.

Most pedig kukkoljátok meg az alábbi videót, ami még jobban bizonyítja a szlovákok "életrevalóságát"!


Szólj hozzá!

Címkék: szurkolás szurkolók slovan érkezés fanatikusok EL hazátlanok Háztáji anzi vendégtábor


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr1004679926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása