Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.27. 16:49 mészy

X a visszavágón, de továbbjutott a Videoton

szurkdrap640.jpg

Bár gól nem esett a találkozón, a Videoton idegenben rúgott góllal továbbjutott az Európa Liga következő körébe. A meccsen fantasztikus hangulat volt, amihez nagyban hozzájárultak a székesfehérvári szurkolók. A Slovan tábornak nem sikerült megtöltenie a számukra kijelölt szektort, de azért ők is képviselték a másik felet a mérkőzésen, bár maradandót nem alkottak.

A hazai szurkolók gyönyörű élőképpel készültek, de a vendégtábor sem úgy nézett ki éppen, mint ahol unatkozó nyugdíjasok verődtek össze termékbemutatóra. Idegesen kezdtek a csapatok (pedig a légiósokat biztosan nem járta át a történelmi háttér), majd Filipe Oliveira két lövéssel aláhúzta az enyhe hazai fölényt.

A tizedik perc tájékán a vendégek is megmutatták, hogy nem véletlenül jutottak el idáig, gyors kontráikkal többször is zavart okoztak a Vidi-védelemben.

A 25. percben ugrottak először talpra a nézők, amikor Nikolics Nemanja előtt összezártak a védők a 16-oson belül, de ez nem ért büntetőt. A 33. percben ugyanezek a nézők a szívükhöz kaptak, mert Mamadou Bagayoko jobb oldali beadását Filip Sebo hat méterről az oldalhálóba pörgette – Paulo Vinícius csúnyán lemaradt róla.

CHP_8182.jpg

A vidista szurkolók kitettek magukért
 

Innentől kezdve viszont egészen a szünetig egyetlen izgalmas eseményt sem tudtunk feljegyezni...

A második félidő sem kezdődött éppen eseménydúsan, a hazaiaktól legjobban Oliveira csipkedte magát, de sem cselsorozata, sem távoli lövése nem sikeredett tökéletesre. Annyi mindenesetre kiderült, hogy lehet gyengébben is futballozni, mint azt az első félidőben láthattuk, Paulo Sousa be is küldte Kovács Istvánt, pedig éppen előtte mutatta be legszebb támadását a csapat.

A hajrá felé közeledve kezdtek durvulni a szlovákok, hiszen kiesésre álltak, és nagyon nem ment nekik a futball.

A két mester cserékkel igyekezett feldobni csapatát, de ennek kevés lett a foganatja, Gyurcsó Ádám előtt viszont a mérkőzés addigi legnagyobb helyzete adódott a 85. percben, de a támadó a kapusba gurította ziccerét. Fel is jött helyére gyorsan Torghelle Sándor.  

Nem sokkal a vége előtt Mladen Bozsovicsnak kellett nagyot védenie Nicolas Gorosito pontos lövésénél, majd fogta Filip Hlohovsky szabadrúgását is. Szoros lett a vége...

IMG_4759_1.jpg

Taps járt a szurkolóknak a teljesítményükért
 

Ha nem is éppen díszlépésben, de idegenben szerzett találattal továbbjutott a Videoton a következő körbe, amelyben a belga KAA Gent vár rá.

forrás: nemzetisport.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szurkolás videoton szurkolók slovan vidi döntetlen továbbjutás visszavágó fanatikusok élőkép Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr204682257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása