Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.28. 20:08 mészy

3 előállított a meccsen újratöltve

bilincs_0_0.jpg

Mint már azt leközöltük, a tegnapi DVTK-Újpest meccs előtt-után a rendőrség 3 diósgyőri drukkert vett őrizetbe. Most már tisztul a kép az "ügyben". Semmi piró, csak bunkó biztonságiak és rendőrök. Abszurdisztánból szokásosan.

Kiemelt biztonsági kockázatú labdarúgó mérkőzést játszottak pénteken este Miskolcon, ahol a DVTK csapata fogadta az Újpestet. A 2-1-re nyerő hazaiak három szurkolójának azonban a jövőben várhatóan tartózkodnia kell a mérkőzések látogatásától.

"A fokozott erővel biztosított mérkőzésen nagyobb rendbontás nem fordult elő, de voltak olyan esetek, amikor a rendőröknek intézkedniük kellett - mondta a boon.hu-nak dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője. - Még a mérkőzés megkezdése előtt egy hazai szurkoló – láthatóan erősen ittas állapotban – akart bemenni a meccsre, ám fennakadt a biztonságiak szűrőjén. Az alaposan túlfűtött szurkoló nem volt hajlandó elfogadni, hogy nem mehet be a meccsre, és kiabálni, fenyegetőzni kezdett a rendezőkkel, amivel többszöri felszólításra sem hagyott fel. A kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást keltő – sportszerűnek egyáltalán nem mondható – 45 éves múcsonyi férfit a rendezők segítségére siető rendőrök szabálysértési őrizetbe vették, amit követően gyorsított szabálysértési eljárást kezdeménynek majd vele szemben a bíróságon."

A vezető megemlítette: egy 19 éves miskolci férfi a mérkőzés második félidejében pirotechnikát alkalmazott az egyik szektorban, ami egyértelműen tiltott egy ilyen tömegrendezvényen. A férfit már rendőrök várták a kijáratnál. Rá első fokon százezer forint pénzbírságot szabott ki határozatában a rendőrhatóság.

"A férfivel szembeni rendőri intézkedés alkalmával annak társa, egy 20 éves helyi fiatal előbb nemtetszésének adott hangot, majd kívülről rángatni kezdte és a rajta lévő lakatot letörve, berúgta a stadion kapuját. A kihívóan közösségellenes, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő, erőszakos magatartást tanúsító agresszív fiatalt a járőrök - garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt - ugyancsak előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra. A rendőrség kezdeményezi a bűnügyi őrizetbe vett garázda szurkoló bíróság elé állítás alkalmával történő gyorsított felelősségre vonását."

A rendőrség kezdeményezi a rendzavarók eltiltását a sportrendezvények látogatásától.

Forrás: Hoppá mi? Ezt szerintem beszoptátok, hogy itt pirózás lesz még valaha. 2012/2013-as szezontól lehet mi? A jó kurva anyjukat! Ha a rendőrökön múlik, akkor kuss lesz, és befogja mindenki a pofáját!

forrás: boon.hu

Szólj hozzá!

Címkék: abszurd letartóztatás bunkóság Magyarország Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr364683978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása