Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.30. 14:39 mészy

Ramaty Fradi, Kubatov és sleppje, takarodó!

fradi.jpg.ashx.jpeg

A Fradi ismét leszerepelt. Kijelenthetjük ezt a Kecskemét elleni gyalázatos 1-1 után. A szurkolók nem ezt érdemelnék, pont azokat verik át, akik jó és rossz időkben is a csapat mellett állnak. Mostanában egyre többet lehet olvasni különböző médiumokban a szurkolók hozzáállásáról a csapattal kapcsolatosan, hogy hogyan vélekednek az aktuális csapatról és a klub vezetőségéről. Kubatov és Döme elégedett, a szurkolók nem.

Emlékezetesre sikeredett az Üllői úti évadnyitó... Szombat este a Kecskemét volt a Ferencváros ellenfele, s eleinte remek volt a hangulat. Amikor azonban világossá vált, hogy az alföldiek nem asszisztálnak a hazai csapat sikeréhez, elkomorult a közönség, és saját kedvencei ellen fordult. Az 1-1-es döntetlen megfelelt a játék képének, a drukkerek elvárásainak, igényeinek viszont nem. Kritizálták Détári Lajos vezetőedzőt, és a játékoskeretet is, amelyről most úgy tűnik, még nem végleges!

A Rangadó.hu értesülései szerint ugyanis 100 millió forint érkezik állami cégektől szponzoráció formájában, amit játékosokra tud költeni a Fradi. Kubatov Gábor elnök azt ígérte, hogy összeszedi ezt a pénzt, amelyet elvileg július 31-ig kell a klubnak megkapnia.

Az pedig holnap, kedden lesz, tehát a szurkolók reménykedhetnek, hogy hamarosan tovább erősödik a keret.

Fanatics kommentár: Ideje lenne felébredni az illetékes embereknek és belátni, hogy összevásárolt kamu-csapattal nem lehet jó eredményeket elérni, amihez asszisztál egy fideszes bűnöző és egy alkoholista, kiégett volt sztárjátékos. Kubatov és sleppje, takarodó!

forrás: rangado.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szar ftc fradi ramaty Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr834686695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása