Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.02. 19:12 mészy

EHF vizsgálat egy felfújt ügy miatt

ftc_viborg_1.jpg

A május 13-án lejátszott kézilabda KEK-döntőeseményei miatt döntött úgy az EHF ( akik a meccs előtti himnuszéneklést is betiltanák), hogy vizsgálatot indítanak a Ferencváros és a Viborg ellen.

Az az EHF intézkedik ismét, akiknek a vezetése a meccs előtti Himnuszéneklésből csinálnak tragédiát, ezek a magyargyűlölők szabnák meg nekünk, hogy mikor énekeljünk Himnuszt és mikor nem, most meg jön a Fradi ügy. Véletlen egybeesés is lehetne, de nem hiszem hogy az.

Lehetséges, sőt tény, a Fradi szurkolók vérmesebben viselkedhettek (de ők már csak ilyenek, az évtizedek alatt megtanulhatta volna mindenki), beszaladtak a pályára ünnepelni, de kérem! Ki az a fanatikus, beszélek itt csoportról vagy egyszerű emberről, aki egy ilyen diadal után a seggét meresztve iszogatja a buborékos ásványvizét? Egy ilyen nagy siker után, ahol végigverték Európa nagy csapatait, és jogosan hozták el hazánkba a kupát. Miért ne lehetne ünnepelni?

fradi-viborg540.jpg

Ünnepel az egész város, bajnok lett a Ferencváros!
 

Amúgy azt gondolom, hogy a biztonságiak keze is benne van az egészben, nem hiszem, hogy a fanatikusok bementek törni-zúzni a pályára (ahogy pár médium harsogta). Az a baj hogy a legnagyobb ludasok a biztonságiak, akik a győzelem hevében levő szurkolókat ilyenkor korlátozni akarják, had ünnepeljen a nép! A fotós srác meg köszöni jól van, a gépén egy karcolás sem esett, őt is csak vizsgálatra vitték be!

fotos_fradi_viborg.jpg

Az ember nem ér annyit mint a gépe
 

Amúgy mutasson bizonyítékot aki tud a meccs végi vandalizmusról valamilyen információt. Pár törött széket, szétdúlt csarnokot, szétvert embereket...na ugye! A fotós srácról készült képpel való bizonyítás nem ér!

Az EHF meg akadjon le a magyarokról és gondolja meg 1000-szer hogy mit cselekszik!

Szólj hozzá!

Címkék: kézilabda döntő fradi műbalhé EHF


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr544561601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása