Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.18. 18:46 mészy

1400 Ft! Megéri a magyar foci?

csanyi_mlsz3_0.jpg

Létrejött állítólag egy megállapodás, ami azt jelenti röviden, hogy könnyebb lehet majd a szurkolók élete a következő szezontól. Tényleg így van ez, vagy ez is csak egy felesleges átverés?

Mint már sokszor hallottuk régen, sokan panaszkodtak az irreálisan magas jegyárakról, és a pirotechnika tiltásáról. Nos, ha hihetünk az MLSZ-nek (és miért ne lehetne?-cinizmus-), akkor a következő szezontól lesz pirotechnika, alacsony jegyárak, és sok egyéb kedvezmény a szervezett csoportok részére. Most már csak az a kérdés: Van aki 100%-ban elhiszi, hogy ez létrejöhet?

Jó, hagyján hogy rendes focink nincs, a szervezett szurkolói csoportok már a 80' 90' évek óta hajtják és biztatják kedvenceiket, annyi engedményük sem volt hogy nyugodtan járhassanak meccsre, felesleges rendőri túlkapások és buzgalmak nélkül.

Most valóban feltehetjük a kérdést: Ilyen lesz a jövő? Minden rendben lesz a szurkolói életben? Ez túl szép hogy igaz legyen, tehát ne higgyünk el mindent az MLSZ-nek és társainak, mert pofára esés lesz  a vége! Én szóltam előre.

Bizonyítsanak most ők, adjanak engedményeket!

Szólj hozzá!

Címkék: mlsz magyar foci megállapodás


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr424524772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása