Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.18. 18:29 mészy

A Chelsea vereségéért szorítanak a Spurs drukkerek jó pénzért!

anti-chelsea_126305.jpg

A Betfair által tervezett tengerészkék-fehér bőrnadrágokban szurkolhatnak a Tottenham Hotspur szurkolói a Bajnokok Ligája szombati döntője alatt, csapatuk ugyanis a Chelsea vereségéért, egyben a Spurs BL-indulásáért szorít.

Valószínűleg sohasem fog még egyszer ilyen előfordulni, de a Tottenham szurkolói bajor társaikhoz hasonló elánnak fognak szurkolni a Bayern München szombati sikeréért. A Tottenham, mely negyedik helyen végzett a Premier League-ben, csak akkor indulhat a Bajnokok Ligája jövő évi kiírásában, ha a szombat esti BL-döntőben 1.46-os szorzóval favorit Bayern München legyőzi a Chelsea-t.

Ennek kapcsán kis segítséget nyújt nekik a szurkoláshoz a Betfair: a Tottenham szurkolói csapatuk színeiben pompázó bajor népviseletben szoríthatnak a német gárda sikeréért. (Elég érdekes dolog, de hát megint csak a fogadási biznisz. - a szerkesztő)

Az akció kapcsán a Betfair PR-igazgatója, Alex Bake nyilatkozott: „Ez alighanem a szezon egyik legfontosabb mérkőzése a Tottenham számára, ami furcsán hangozhat, hiszen nem is lép pályára a csapat! A Spurs szurkolói egy este erejéig Bayern-drukerekké válnak, mi pedig lehetőséget biztosítottunk nekik, hogy stílusosan szurkolhassanak."

Kommentár: Londoni csapat lévén a rivális ellene szurkolnak, jó. Ezt ki is nyilvánítják, jó. Na de az, hogy ezt még honorálja is egy fogadási iroda, az szerintem arcpirító dolog. A mai világban, amikor a foci csak a pénzről szól, gyakori bundázásról hallunk, semmi önérzet? Azért ez iszonyú gáz!

forrás: fogadas.betfair.com

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea fogadás tottenham


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr154524740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása