Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.24. 16:34 mészy

Ekkora probléma a szabad véleménynyilvánítás?

bajtarsak.jpg

Ahogy böngészem a hírportálokat, mindenhol  a fröcsögés megy a hétvégi Haladás-DVTK meccsel kapcsolatban. Zsidózás, politikai utalások, mire fel? Mert valaki/valakik felemelik a hangjukat az anti-magyarok ellen?

Az egész hírpiac a hétvégi Haladás-DVTK NB I-es labdarúgó mérkőzéssel van tele, összeesküvés elméleteket gyártva próbálják lejáratni a bátor diósgyőri drukkereket. Antiszemitának, zsidógyűlölőnek nevezik őket mert kiállnak  a hazájuk mellett és egy olyan embernek üzennek, aki hazaáruló cselekedetekkel hívja fel magára a figyelmet.

egyeb_diosgyordaniel.jpg

Az ominózus üzenet a libsi zsidónak

Ha már megjelentek az első fajvédők akkor érdemes lenne az érme másik felét is megnézni. Dániel nevű alanyunk akciója a Horthy szobor ellen nem meríti ki a hazaárulás fogalmát, nem elítélendő bűncselekmény? Megint a szurkolókon verik el a balhét (más felelősök nem is lehetnek), miért nem az igazi felelősöket keresik?(!) Becsöngethetnének mondjuk Danikához is, és számon kérhetnék rajta hogy mi ez a nagy hősiesség, ahogy a hazájához viszonyul.

Ez persze nem fog megtörténni, hogy miért az ti is tudjátok (madzagon mozgatják az embereket), felelősök nem lesznek, csak szurkolók, akik megint antiszemitizmusra vetemedtek. Abba nem gondolnak bele, hogy egyszer a szurkolók is meg fogják unni ezt a lejárató hadjáratot?

És akkor majd lesújt a magyarok Istene!

Mi teljes egészében szolidaritást vállalunk a DVTK drukkerekkel, nem hagyjuk hogy befogják a szánkat! Ti pedig olvassatok minőséget, ne a zsidó médiából értesüljetek az elfordított hírekről!

Szólj hozzá!

Címkék: haza hazaárulók dvtk szurkolók anti magyarok


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr644544002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása