Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.05.26. 10:36 mészy

Miért gond ha a szurkolók ünnepelni akarnak?

debreceniunnep.jpg

Mostanában csak azt olvasom, hogy az MLSZ tiltja a szurkolóknak a pályára lépését, hiszen ez már kimeríti  a futballhuliganizmust. Az, hogy az utolsó zárófordulóban bemennek a pályára és együtt nevetnek vagy sírnak a játékosokkal, szerintem egy elfogadható dolog.

Hogy miért is? Ezeknek  a fanatikusoknak az első a klub, ezért harcolnak egész évben, hogy megvédjék szeretteiket és minél jobb helyezést foglaljanak el a tabellán. Az hogy bemennek  a pályára,  a felfokozott adrealinszint és a mérhetetlen rajongás egyvelege. Nem verekedni mennek be (bár volt rá példa), hanem ünnepelni a csapatot és megköszönni nekik az egész éves teljesítményüket.

Az MLSZ már ősidőktől fogva lejárató és bosszú hadjáratot folytat a szurkolók ellen, szurkolóellenes politikájának hála a legtöbb szurkolócsoport nem zárta szívébe a szövetséget. Ez, hogy rátesznek még egy lapáttal, ami kezdődött a pirotechnika szabályozásával és a szabad véleménynyilvánítás semmibevételével, még nagyobb gondot okoz mint azt hittük. A foci a szurkolókért van, és ezzel el is mondtam mindent. Nem szabad hagyni, hogy egy álszent banda megakadályozza a szurkolók szabad ünneplését, és nem szabad engedni hogy befolyásolják az embereket.

Csanyi_Sandor_OTP_vezerigazgato_Orban_Viktor_Fidesz_elnok.jpg

Az igazi bűnözők
 

Gondoljunk bele, a Loki megnyerte a bajnokságot a szurkolóik örülnek. De nem mehetnek be a pályára lefújás után együtt örülni  a kedvenceiknek, nem fényképezkedhetnek velük, csak azért, mert egy maroknyi "szakértő" próbálja megoldani  a futballhuliganizmus problémáját. Ilyenkor gondolkodik el  az ember, miért is járok egyáltalán meccsre, ha nem örülhetek a csapatommal? Mi értelme az egésznek? Az MLSZ egy másik hibája ( a sok száz közül), hogy nem a valós vandálokat/bűnözőket keresi, gondolunk itt a bundázókra, csaló, bűnöző vezetőkre, hanem a szurkolókon akarnak elégtételt venni a tehetetlenségük miatt. És ez az amit meg kell akadályozni!

Keressék az igazi bűnösöket, büntessék meg őket! Keressék a meccseket eladó játékosokat és többet ne engedjék hogy címeres mezt húzhassanak magukra! Ez van, nekünk meg itt maradt ez a töketlen MLSZ, amely lassan az egész szurkolói réteget szétzúzza.

A SZURKOLÓ NEM BŰNÖZŐ!

Szólj hozzá!

Címkék: mlsz ünneplés ünneprontás nem bűnöző ultras liberi


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr804547145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása