Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.05. 11:35 mészy

Nem kell Nagy!

nagylaci_barca.jpg

Bár nem vagyok kézilabda fanatikus, azt elmondhatom, amit más honfitársam már évek óta harsog. Nem kell Nagy Laci a válogatottba! Maradjon ott ahol van!

Hetek óta kiabálja a média, hogy Nagy Laci (az áruló) hazatér és a magyar válogatottban folytatja. Én már csak azt nem értem hogy miért pont most? Már ott sem kell? Hirtelen hazajön, és a böszme kézilabda "szakértők" tárt karokkal várják. Nem csak a hazáját árulta el anno, amikor Spanyolországot választotta, elárulta a magyar drukkereket is.

nagy_laszlo_valogatott_2012.jpg

Már nem büdös neki a magyar válogatott mez
 

Persze az tény, "Nagy" karriert futott be Barcelonába,  a katalán fanatikusok szerették, sokat is tett a csapatáért, de az igazi hazája egyszer sem jutott eszébe. Még amikor azon tanakodott hogy magára húzza a spanyol válogatott mezét akkor sem. Most pedig menekül vissza, ráadásul a nagy rivális MKB Veszprém csapatába. Azért át tudjuk érezni most a barca drukkerek haragját, keserűségét. Elvesztettek egy ikont, egy bálványt, aki a hátán cipelte a csapatot minden tétmeccsen.

Idehaza viszont nagy közutálat övezi mindenhol, csak a legködösebb elméjű emberek várják vissza a válogatottba. Én személy szerint nem, jó helye volt eddig ahol volt. Az utóbbi évek dolgai azonban még jobban megerősítenek abban hogy felesleges ide ez a beképzelt játékos, először felveszi  a spanyol állampolgárságot, majd visszajön ide kézilabdázni. Mit képzel ez? Azt hiszi hogy ennyi elég, és ismét el fogják fogadni?

Nagy_Laszlo_visszater_Thalia_mez_380.jpg

Kinézetre tényleg mint egy spanyol
 

De jó pénzért hazajött és ez a rideg való, körülnyalja őt most minden kézilabda "géniusz", vezetők, játékosok, szakvezetők, csak a szurkolók bizalmát nem tudja elnyerni, és nem is fogja soha sem, játszhat akárhogy. A füttykoncertek, fújolások megmaradnak, egy a lényeg: ő degeszre szedi magát, és röhög a markában, hogy ez az idióta Magyarország lefekszik előtte és hagyja veszni a becsületét.

Kommentár: Megvetem Nagy Lacit a tetteiért, nálam sohasem fogja visszaszerezni a magyarságát. Kíváncsi vagyok hogy meddig bírja majd itt, a sok ellenszenvet amely felé árad, az állandó füttykoncerteket, a megvetést, ha ezt megunja, akkor majd ismét menekülni fog a süllyedő hajóról. Mert ebben nagy mestere a szakmában.

Szólj hozzá!

Címkék: kézilabda áruló nagy laci


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr84566525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása