Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.07. 11:30 mészy

Szurkolók kontra sündörség

rendorhahaahah.jpg

Mióta léteznek szurkolói mozgalmak, azóta létezik szurkolói gyűlölet a rendőrök iránt. Egyre nagyobb az ellenszenv a "rend éber őrei" irányába, amihez hozzájárulnak a gyakori túlkapások is.

A rendőrségtől az ember azt várná, hogy a legrosszabb helyzetekben is talpon álljanak, segítsenek az embereken, tisztességesen végezzék a dolgukat, védjenek minket, ahogyan a mottójuk is tarja (Szolgálunk és védünk). Ehelyett jönnek az előállítások, rendőri túlkapások az ártatlan emberekkel szemben és hát fő ellensége a rendőröknek a szurkolók. Ez a kölcsönös ellenszenv nem új keletű dolog, már a régi években is ment az adok-kapok a szurkolók és a rendőrség részéről. Manapság már kultusza van az ACAB-nak, vagyis All Cops Are Bastards-nak (Minden rendőr faszszopó).

A folyamatos rendőri terrornak köszönhetően, a szurkolói társadalom nagy része már nem bízik a fakabátokban, talán nem is találni manapság olyan fanatikust, aki szereti és az életét bízná a rendőrökre. Kellett ez nektek sünök! Meccsre járás helyett üldözhetnétek mondjuk igazi bűnözőket és vigyázhatnátok jobban az emberi életre! De hát nem, marad minden ugyan úgy, őket senki nem kérheti számon, ők minden felett állnak.

rendori_brutalitas_oktober23_1kep.jpg

A Fair Play szellemében...
 

Viperával, gumibottal csaphatnak az emberekre, ha úri kedvük úgy tartja. Balhét provokálnak, majd jön a szankció, lovasrendőrök mindenhol, indul az attak. Véres fejű drukkerek a tenyerükbe temetik fejüket, törött csontok kocognak, a rendőrség a médiához fordul, amely meg is írja: a szurkolók megint balhéztak  a rendőrökkel! Azt egy firkász sem látja, hogy a sok balhé mögött a rendőrség áll, hiszen ha nem lenne móka, akkor nem is lenne munkájuk. Kicsit a színfalak mögé is lehetne nézni és akkor sok ember előtt leülne a köd, ami az agyukat borítja. A szurkoló nem bűnöző! Lehet hogy vehemensek, de azt senki ne várja, hogy a becsületért ne álljon ki az a szurkoló, akit a rendőrök megaláznak folyton!

Itt az ideje, hogy számon legyen kérve a rendőrök, az elmúlt évek/évtizedek súlyos túlkapásai miatt, ezeknek  a rendőröknek a börtönbe van a helyük. De én személy szerint mind oda küldeném, már egyikbe sem lehet bízni. Teljes morális csőd van. Szolgálunk és védünk? Ha-ha-ha! Még is viccnek is rossz. A fánkzabáláshoz és a nagyzoláshoz, ahhoz értetek!

A.C.A.B!

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség acab fuck the police


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr614570190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása