Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.11. 15:45 mészy

Balotelli nem egy majom?

balotellimonkey.jpg

Ismét látókörbe került a néger "olasz", ezúttal is bőrszíne miatt érhette huhogás, vagy egyszerűen azért, mert az emberek utálják a személyiségét. Az esetről mindent elmond, hogy még a rendezők is röhögtek az eseten.

Mindössze négy napja megy az Eb, de az már biztos, hogy itt minden Balotelliről fog szólni. Ahhoz nem kellett nagy jóstehetség, hogy a rasszistakártya is hamar előkerül vele kapcsolatban, így is történt.

Az olaszok csatára ugyan még nem nyilatkozott, de a Mirror szerint a spanyol drukkerek végighuhogták a vasárnapi, 1-1-es spanyol–olaszt. Helyszíni beszámolók szerint amikor Balotellihez került a labda, egyértelműen hallani lehetett a huhogást és a nevetést. A morajlás akkor volt a leghangosabb, amikor a 37. percben Kassai Viktor sárga lapot adott neki.

Egy liverpooli drukker szerint két, Rafael Nadal-pólós spanyol drukker volt a fő huhogó, de a szervezők inkább viccesnek találták az egészet, nem intézkedtek. A két fickóhoz aztán 200-300 drukker csatlakozott, hogy együtt huhogjanak.

„Gusztustalan volt az egész, nincs rá mentség. Biztos vagyok benne, hogy Balotelli hallotta, mert amikor sárgát kapott, pont a huhogók közelében állt" - mondta Michael Steele, a Getty Images fotósa.

„Egyértelműen a spanyoloktól jöttek a hangok. Ki akarták zökkenteni a játékból, ami sikerült is nekik. Ezt még nekem is rossz volt hallgatni. Balotelli emberi lény, nem pedig egy majom" – mondta az esetről egy görög fotós.

Kommentár: Ez annyira megható hogy mindjárt megeszek egy banánt.

Szólj hozzá!

Címkék: európa bajnokság euro2012 balotelli euro 2012 huhogás kamu rasszizmus


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr294580877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása