Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.13. 17:20 mészy

Magyar rendbontó a bíróság előtt

5.jpg

1 magyar személy ellen is indítottak eljárást a keddi szurkolói összecsapásokkal összefüggésbe hozva.

Egy magyar állampolgárt is előállítottak a varsói orosz-lengyel mérkőzése előtt és alatt lezajlott szurkolói összecsapások után.

A rendőrség közlése szerint a magyar állampolgárral együtt 180 személyt állítottak elő: 150 lengyelt, több mint 20 oroszt és egy spanyolt - mondta Maciej Karczynski, a ,lengyel főváros rendőrfőkapitányának szóvivője a lengyel közszolgálati rádiónak. A magyar állampolgár kilétéről egyelőre nincsenek értesülések.

Kónya Katinka varsói magyar konzul az MTI érdeklődésére megerősítette, hogy a magyar állampolgárt a rendbontásban való részvétele miatt állították elő.

image.aspx7.jpeg

Véres küzdelem volt
 

Jacek Cichocki belügyminiszter szerdai sajtótájékoztatójában bejelentette, hogy a külföldi állampolgárok ügyét gyorsított büntetőeljárás keretében vizsgálják ki, és várhatóan legkésőbb péntekig döntenek az országból való esetleges kiutasításuk ügyében is.

Az előzetes becslések szerint a keddi zavargásokban több tucatnyian sérültek meg - köztük tíz rendőr - és 33 ittas személyt szállítottak kijózanító állomásra.

A szurkolók még a varsói Nemzeti Stadionba meghirdetett csoportmérkőzés előtt csaptak össze: az arénába vonuló mintegy ötezer orosz szurkolót több száz fős lengyel csoport támadta meg, amire az oroszok agresszívan visszavágtak. A verekedők közül sokan álarcot viseltek, és köveket, petárdákat dobáltak, így a rendőrség vízágyú és könnygáz bevetésével volt kénytelen csillapítani a felhergelt tömeget.

A mérkőzés közben a futballhuligánok a város központjában lévő szurkolói zónába próbáltak behatolni, majd az útjukat álló rendőrséget üvegekkel és petárdákkal dobálták meg. A rendvédelmi erők a könnygázon és vízágyúkon kívül gumilövedékeket is használtak.

A mérkőzés után azonban a rendőrségnek sikerült elejét vennie a további összecsapásoknak.

forrás: hirado.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar balhé eb oroszok európa bajnokság lengyelek euro2012 euro 2012 euro balhé


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr314586172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása