Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.20. 10:20 mészy

A maffiavezérnek nem tetszenek a seggfej horvát drukkerek

platini.jpeg

Elég alpári stílusban beszélt Platini, az UEFA bűnszervezet vezetője a horvát szurkolókról. Seggfejeknek nevezte, megsértve ezzel emberi méltóságukban, hát igen! Ez a megszokott kommunikációs stílus a szurkolók felé, közben pedig az igazi seggfejek a foci vezető rétegében garázdálkodnak teljesen szabadon. Minimum egy bocsánatkérés járna a horvát nép és a szurkolók felé!

A horvátok szurkolói ismét csalódást okoztak, a fanatikusok szinte állandó jelleggel görögtüzek fényében voltak láthatóak, egyik fő szurkolójukat egyes sajtóhírek szerint akár öt év börtönbüntetésre is ítélhetik a pirotechnikai eszközök használata miatt. De nem csak a stadionok befüstölésével hívták fel magukra a figyelmet. Az olaszok ellen vívott összecsapáson az Azzurri ghánai felmenőkkel rendelkező csatára, Mario Balotelli felé egy banánt hajítottak be, majd rasszista beszólásokkal fűszerezték mindezt a kockás trikós szurkolók.

"Az Európa-bajnokság atmoszférája kilencven százalékban fantasztikus. A szurkolók nagyon kedvesek - néhány horvát kivételével" - mondta Platini azt követően, hogy a helyszínen tekintette meg a spanyol-horvát összecsapást.

platini2.jpg

A legnagyobb seggfej
 

Majd ki is mondta tisztán, hogy mi a véleménye a horvát fanatikusok kapcsán: "Egy évvel ezelőtt voltam Horvátországban, nem vagyok elégedett velük. Van egy jó csapatuk, a válogatott szép futballt játszik, de ha van egy pár s*ggfej a stadionban, azt már én nem tudom elfogadni!"

forrás: extrafoci.hu

Szólj hozzá!

Címkék: platini seggfej európa bajnokság horvátok euro2012 sértegetés euro 2012 UEFA Maffia


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr694599877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása