Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.20. 15:36 mészy

Egy kis statisztika

oroszok-erkeznek-a-meccsre_slideshow.jpg

Az már biztos, hogy a drukkerek a kedvenc csapatuk mellett még mit szeretnek a legjobban. Inni és enni. Erről árulkodik az alábbi statisztika is.

Kijevben a Krescsatik főutcán működő nyílt szurkoló zónák területén már 1 millió 250 ezer turista fordult meg a foci Eb kezdete óta.

A turisták ez idő alatt már 200 ezer liter sört ittak és  60 ezer hot dogot ettek meg és 263 ezer tonna szemetet hagytak maguk után.

virsli_sor.jpg

A kedvenc: sör és virsli
 

A hot dog és a virsli vált a szurkolók kedvenc  ételévé. Ezekben a napokban az elfogyasztott virslik mintegy 8 km-t illetve hét tonnát tesznek ki, ez egyébként egy felnőtt elefánt súlyával vetekszik – írja a Tsn.ua internetes hírportál.

A városgazdálkodási hivatalban elmondták, hogy ezen idő alatt mintegy 16,5 tehergépjármű szállított el szemetet a zónából.

Frissítve! 15:50

A jegyeladási adatokból kiderült, hogy összesen 110 ország focirajongói váltottak jegyet a lengyelországi csoportmérkőzésekre. A legtöbb szurkoló Oroszországból érkezett (az összes néző 11 százaléka), őket követték az írek (9 százalék), a csehek (7 százalék) és a horvátok (5 százalék). A hazai szurkolók a nézők felét tették ki.

Keddig 515 rendbontót állítottak elő - ebből 153 külföldi állampolgár volt, köztük egy magyar. A csoportmérkőzések után még három meccset játszanak Lengyelországban.

forrás: karpatinfo.net, sportgeza.hu

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika sör virsli európa bajnokság euro2012 hot dog euro 2012


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr384600810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása