Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.20. 16:03 mészy

Halálhírét keltették a "legjobb" magyar játékvezetőnek

kassai_viktor.jpg

Ha már fociban szégyenkezünk kell állandóan, most már játékvezetésben is éghet a pofánk, amit a magyar játékvezetői stáb művelt a tegnapi Anglia-Ukrajna meccsen. Az ukrán fanatikusok ezt nem is hagyták annyiban, hogy mi volt a megoldás? Feltörték Kassai Viktorka Wikipédiás oldalát.

Ha helytelen angollal is, de érthetően kifejezték nemtetszésüket az ukrán drukkerek azután, hogy Kassai Viktor kétszer hibázott az ukrán-angol EB meccsen. Egy le nem intett les után (első hiba) az ukránok gólt szereztek, amit végül nem adtak meg (második hiba) arra hivatkozva, hogy nem volt bent a labda a kapuban, holott a visszajátszásban azonnal látni lehetett, hogy bizony kapuba ért. Az ukrán válogatott 1:0-ra kapott ki az angoloktól és bár a gólbíró hibájából nem lett megadva a találat, mégis Kassai mondta ki a végső szót, így a drukkerek is őt támadják a legjobban.

viktor-kassai_0.jpg

Te beszóltál nekem? Hát én vagyok a legjobb!
 

A Wikipedia oldalán halálhírét keltették, mely szerint futballdrukkerek egy csoportja megölte és feldarabolta a bírót illetve a holttestét odadobták a kutyáknak. Ezen kívül a Wikipedia reagálásáig az odatévedt olvasók megtudhatták azt is, hogy Kassai „homoszexuális” és „London **rvája”.  Tulajdonképpen az ilyen esetek elkerülhetőek lennének, ha utólag is lehetne dönteni arról, hogy mi történt valójában, mint a jéghokinál, de az UEFA valamiért ezt nem szeretné.

Kommentár: Tehát gyerünk vakok, továbbra is lehet sztárolni Viktorkát, aki még egy Fradi-Újpest meccset sem tud levezetni katasztrofális hibák nélkül!

forrás: wikitech.hu

Szólj hozzá!

Címkék: hibák botrány európa bajnokság euro2012 kassai viktor euro 2012 szar játékvezetés


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr924600847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása