Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.22. 16:01 mészy

Szemét korrupt MLSZ!

csanyimlsz.jpg

Az Újpest Önkormányzata által a Szent István téren szervezett Bajnok Terasz nevű rendezvénysorozat munkatársai a tegnapi napon úgy gondolták, hogy a labdarúgó EB szünnapján a térre kilátogató szurkolóknak levetítik a 2010 szeptemberében játszott Újpest - Ferencváros mérkőzés felvételét, melyet 6-0 arányban nyertünk meg.

A meccs vetítéséhez az MLSZ hozzájárulását kérték, ám a szövetség elutasító döntést hozott. Az alábbi levelet küldték az Önkormányzatnak:

Tisztelt ......... Úr,

Megköszönve türelmét, de tekintettel a rövid határidőre, az MLSZ jogi és biztonsági szakemberei az alábbi álláspontot alakították ki. Megértését köszönöm, és remélem máskor - bővebb határidővel - és eredményesebben tudunk együttműködni.


"Szíves megkeresésükre ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség nem támogatja a 2010-es Újpest/Ferencváros NBI-es mérkőzés felvételének nyilvános levetítését.


A Magyar Labdarúgó Szövetség álláspontja szerint a felvételek jogi, személyiségi jogi és szerzői jogi helyzete nem tisztázott, így a Magyar Labdarúgó Szövetség nem kíván olyan nyilatkozatot kiadni, amely miatt utóbb támadások érik.


Álláspontunk szerint továbbá a felvétel levetítése nem szolgálja a labdarúgás szakmai érdekeit és céljait sem és mindemellett jelentős biztonsági kockázatot jelent.


A fentiek alapján a Magyar Labdarúgó Szövetség a fentiek szerinti felvétel nyilvános levetítéséhez nem járul hozzá.


Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét."


üdvözlettel:


Sztancsik Tamás

Kommunikációs és marketing referens
Magyar Labdarúgó Szövetség

maffiozocsANYI.jpg

A dúsgazdag bűnöző még ezt sem engedélyezi

Az újpesti szurkolói csoportok az alábbi kérdésekre várják a választ a Magyar Labdarúgó Szövetségtől.

- Ha az MLSZ nem, akkor ki tudja a magyar első osztályú mérkőzések felvételeinek szerzői jogi helyzetét? Vajon kit kell ilyen esetben megkérdezni?

- Mi köze a labdarúgó szövetségnek ahhoz, hogy Újpest Önkormányzata a saját rendezvényén mekkora biztonsági kockázatot vállal? Miféle biztonsági kockázatot jelent Újpest közepén, egy főleg Újpest szurkolók által látogatott rendezvényen egy Újpest meccs levetítése?

- Végül a leglényegesebb kérdés: Komoly-e az a levélben megfogalmazott vélemény, hogy ennek a magyar, elsőosztályú mérkőzésnek a nyilvános vetítése, amelyet telt ház előtt rendeztek és százezrek követtek a televízióban, amelyik a magyar bajnokság legnagyobb, nem csak hazánkban, hanem külföldön is figyelemmel kísért rangadója és amelyet Magyarország két legpatinásabb és legnagyobb szurkolótáborral rendelkező klubja játssza, nem szolgálja a magyar labdarúgás szakmai érdekeit és céljait? Mik azok a célok és érdekek amelyeket ez a mérkőzés sért?


Kérjük klubunk vezetését, hogy az általunk feltett kérdések megválaszolására az Újpest FC is ösztönözze a Magyar Labdarúgó Szövetséget!

Köszönjük a Bajnok Terasz szervezőinek és az Önkormányzatnak, hogy a meccset az MLSZ levele ellenére is levetítették!

 

AZ ÚJPESTI SZERVEZETT SZURKOLÓI CSOPORTOK

forrás: 1885.hu

Szólj hozzá!

Címkék: levél újpest szurkolók szar mlsz újpestiek


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr894604961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása