Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.06.27. 15:37 mészy

Hogyan is képzelem el én a meleg szurkolókat

buzi-szurkolok.jpg

Ha már a deviánsoknak kötelező, sőt alapvetően biztosított kiváltsága a szólásszabadság, akkor én is had írjam le, hogy mi a véleményem a buzeráns szurkolókról! Alapvetőleg őket nem a sport élvezete miatt, hanem inkább a játékosok/csapatok hátsó felének illetve a beteges képzelgései által elégülnek ki, ennek tudatában félő, hogy ezek az események tovább rombolják az országunk így is alacsony megítélését.

Az Euro Games 2012 alapjaiban rengeti meg az országunk így is elég "béka segge alatt" rossz megítélését. Most, hogy a sok okos engedélyezte a sok ferdehajlamú sportoló és szurkoló magamutogatását kis hazánkban nem csak a szülőföldünk, hanem egyes klubcsapatok helyszínei által a csapatok és szurkolócsoportok lesznek megbélyegezve (lásd Vasas szurkolók). A fajvédő buzivédők persze elégedettek, ha nem lenne így, akkor általános felháborodás ütné fel a fejét, és országunkat tovább mocskolva a nemzetközi sajtó rasszizmust és anti-toleranciát hirdetne, amely szintén megbélyegezné sanyarú sorsú kis hazánkat. De legalább az emberek többsége jól érezné magát és nem a körmét rágná idegességébe, hogy mi lesz itt a buziolimpia napjai alatt.

Ezt a kis bevezetőmet értsétek annak, hogy nem támogatom a hazám lejáratást, nem támogatom a beteges "emberek" magamutogatását, nem támogatom, hogy gyermekeink és felnőttek egyaránt ezt lássák.

buzrallysok.jpg

Büszkék magukra, hogy "mások"
 

Hogy miként képzelem el a devianciát hirdető szurkolókat? Ne emberekbe gondolkodjunk, hanem mutáns valamikben. Ezek megnevezhetetlen élősködő férgek, akik a szurkolást, mint vallást is megsértik az alapvető szurkolásban vetett hitet. Szivárványos zászlókba, egymásba gabalyodva mutogatják, hogy ők is emberek, azt, hogy ez lehetne egy elfogadott szemlélet is. Szájtátva és megbotránkozva figyelik az emberek őket, bár nem tudom hogy hogyan bírják ki egy köpés vagy hányás nélkül! Szurkolók? Ezek?

Alapjaiban csúfolják meg mindazt, ami más embernek az életét jelentik. Elképzelni sem tudjuk, hogy milyen dalaik, skandálásaik vannak, illetve milyen koreográfiát mutathatnak be. Gyengébb idegzetű olvasóink elképzelni se képzeljék! Szivárványos zászlók, meleg védő szövegű drapériák, melegeket éltető szurkolói nóták. Ezeket fogadjuk el mi? És ahogy vonulnak végig a helyszínekre egymást markolászva illetve kielégítve, vigyorogva nyugtázzák a gyomorforgató tevékenységüket. Fogjuk be a szemeinket és tegyünk úgy, mintha nem látnánk semmit? A lófaszt! Gondolom ti is láttatok már melegfelvonulásokat videón. Na azt képzeljétek el még megspékelve egy kis szurkolói körítéssel! Sálak, zászlók, éneklés, persze mindez a deviancia jegyében. Kiérnek  a sporteseményre, kiakasztják a tiri-tarka drapériákat, beizzítják az óriáskoreót, amin éppen két férfi elégíti ki egymást. Kezdődik a sportesemény, elkezdenek énekelni: Ki nem ugrál, nem deviáns hej-hej! Mintha tényleg meccsen lennél, csak egy rossz rémálomban, és az a durva, hogy ez elfogadott az egész világon. Bár mondjuk nem hinném, hogy egy ilyet megengednének mondjuk Oroszországban. A jobb helyeken az ehhez hasonló beteg embereket kilőnék egy jól működő fegyverrel.

buzik_1.jpg

Ez vezényelhetné mondjuk a deviánsok temetését
 

Vizuális típus vagyok, szóval el tudom képzelni az említett képsorokat, bár a hányinger kerülget, az egészet a gyökerétől kellene elpusztítani (akkor talán a gyomrom is megnyugodna). Ti meg képzeljétek hozzá a továbbiakat, ha bírja a rendszer. Mondjuk nem lepacsiznak a versenyzőkkel, hanem seggre pacsiznak, esetleg meg is invitálják őket egy laza menetre! Az ünneplés aztán a megszokott módtól eltérően zajlik az utcákon, ahol szükség sincs rendőrökre, mivel mindenki szeret mindenkit...

Mondj nemet a másságra!

Szólj hozzá!

Címkék: melegek szégyen buziolimpia deviánsok


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr174614850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása