Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.03. 16:17 mészy

Szuperkupa szurkolói módra

szuperkupagyoztes_vidi.jpg

Mielőtt az NB I. 2012/2013-as idénye megkezdődne, a Videoton és a Debrecen csapatának és persze a szurkolóknak még lesz egy Szuperkupa-mérkőzése is. Ha már aktualitás, szurkolói szempontból is érdekes egy mérkőzés lesz. Egyik oldalon az RBD-RBC páros, a másikon a SZUD és annak különítményei.

A Szuperkupa is van olyan fontos szurkolói szempontból, mint akár egy NB I-es mérkőzés. Itt a bajnokság első helyezettje küzd meg az ezüstérmessel. Láthattunk már érdekes mérkőzéseket, a szurkolók itt is hozzá járulhatnak az események alakulásához, ugyan úgy, mint a magyar bajnokságban, itt is el kell a csapatoknak a segítség. Jelen esetben a Videoton csapata küzd a DVSC csapat ellen a pályán. Ugyanakkor a szurkolók is hadat viselhetnek egymás ellen a lelátón. Habár a vidi-loki szurkolói egymással szemben nem éppen barátságtalan módon viselkednek (semleges a viszony), abban bízhatunk, hogy parázs mérkőzésnek leszünk szemtanúi a jövő szerdai mérkőzésen.

Egyik oldalon az RBD-RBC páros fog "helyet foglalni", akiket ti is jól ismerhettek. Egy elég ütőképes brigád, amely majdnem minden meccsén kiváló hangulatot teremt. Elég, ha csak az NB I-es mérkőzéseken megnézzük a szurkolók teljesítményét, leszűrhetőek a dolgok: jól szervezettek, imádják  a csapatukat, elég bátrak ahhoz, hogy bármit bevállaljanak. Nemzetközi szinten is bontogatták már a szárnyukat (elég csak a Maribor elleni produkciójukat említeni), de hazai porondon is benne vannak a TOP-ban szurkolói szinten. Az RBC tábora fiatal iskolás srácokból áll, akik még üdébb, fiatalos szellemet varázsolnak a mérkőzésekre, az RBD utánpótlásaként (akik az "öreg rókák") aktívan kiveszik a részüket a szervezésből, munkákból. Bizonyosan a jövő szerdai mérkőzésre is kirukkolnak valami fantasztikus dologgal, bízunk benne, hogy a HAJRÁ VIDI!-től fog zengeni  a Sóstói Stadion!

szuperkdonto_videotonultras.jpg

Videoton fanatikusok a 2011-es Szuperkupa-döntőben
 

Kontra Debrecen és annak a fő csoportosulása, a SZUD. A 94-ben alapított csoportot is hazánk TOP brigádjaként tartjuk számon. A magyar bajnokságban már sokszor letették a névjegyüket, idejüket és pénzüket nem sajnálva utazgatnak az országban (pedig nekik nem kis távolságokkal kell megküzdeniük), hazai meccseken rendre megtölti a kapu mögötti részt és kiváló koreográfiákat hajtanak/hajtottak végre. Bennük is egy fantasztikus csoportot ismerhettünk meg, ők is szintén megmutathatták a nemzetközi porondnak is, hogy milyen a mentalitás Debrecenben. Elég csak a BL szereplésükre gondolni: Liverpool, Firenze. Azok a városok dióhéjban, ahol megfordultak és kiakasztották a drapériájukat, elvitték a magyar színfoltot. Remélhetőleg ők is szép számmal megjelennek majd a szerdai Szuperkupa-mérkőzésen és elviszik a debreceni hangulatot a Videoton katlanjába is. Zúgjon a vendégszektor a HAJRÁ LOKI!-tól!

szuperkdonto_dvscultras.JPG

Loki drukkerek a Videoton elleni 2010-es döntőn
 

2010-ben pont ugyanez volt a felvonás, mármint DVSC-Videoton mérkőzés Loki győzelemmel, a szurkolók azon a meccsen is fantasztikus légkört teremtettek a stadionban. Szó mi szó, remek hangulatú mérkőzésre számíthatunk most is, bízunk a két táborban, hogy megfűszerezik egy kis magyaros szurkolással a két csapat párharcát.

Jövő szerdán tehát Szuperkupa-mérkőzés este 20:15-től! Minden szurkolócsoportnak jó szurkolást kívánunk!

Szólj hozzá!

Címkék: loki videoton szurkolók szuperkupa szud fanatikusok rbc rbd Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr174626136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása