Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.04. 20:28 mészy

Kispest szurkolók is utaznak Albániába

kispestszurkerek.jpg

Remélhetőleg a kispesti fanatikusok beveszik Albánia városát, Vlorát, ahol a Flamurtari-Kispest meccset rendezik majd holnap 20.30-kor. Zengjen a magyar nyelv az albán országban is!

Csütörtökön Albániába utazik a Budapest Honvéd, hogy megmérkőzzön a Flamurtari együttesével az Európa Liga első selejtezőkörének első mérkőzésén. A játékosok repülővel utaznak Albániába, ahonnan busszal közelítik majd meg a mérkőzés helyszínét, Vlorát.

Nem csak a labdarúgók mennek azonban Albániába, hanem a fanatikus kispesti drukkerek is, akikre kicsit hosszabb utazás vár rá. A drukkerek több busszal indulnak majd, hogy "bevegyék" Albániát, és hosszú idő után ismét európai kupamérkőzésen szoríthassanak kedvenceiknek…

Fanatics kommentár: Szorítsunk együtt a Kispest együttesének, hogy gázoljanak át az albán kutyákon! Hajrá Kispest, hajrá magyarok!

forrás: topliga.hu

Szólj hozzá!

Címkék: magyarok selejtező albánia kispest EL Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr164629723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása