Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.06. 12:58 mészy

Jegyinformációk a Vidi pozsonyi meccsére

videoton_szurkolok.jpg

Remélhetőleg minden vendégjegy elkel majd, ezáltal sok-sok szurkoló tud elutazni a Felvidék egyik ékességébe, Pozsonyba. További információk a bejegyzésben!

A két klub közötti megállapodás értelmében az összes rendelkezésre álló vendégjegyet megkapjuk a pozsonyi klubtól. A vendégszektorba szóló belépőket csak Székesfehérváron lehet megvásárolni elővételben, így a meccs napján már sem Fehérváron, sem Pozsonyban nem lehet majd belépőt vásárolni a Vidi szurkolók részére fenntartott szektorba!

A július 10-től július 16-ig tartó elővásárlási időszakban kizárólag a VidiClub-tagok és a bérleteseink vásárolhatnak jegyeket, ezért kérjük, hogy a vásárláshoz hozzák el mindenképpen klubkártyájukat vagy szezonbérletüket. A vásárlásnál az előző szezon tavaszi bérleteit és a 2011-12 szezonra érvényes VidiClub kártyát is elfogadjuk. Egy vevő maximum 4 darab jegyet vásárolhat.

slovan stadion.jpg

El kell a fény a putriba!
 

A július 19-i, pozsonyi mérkőzésre a vendégbelépők ára egységesen 2500 Ft lesz, VidiClub-tagoknak 2200 Ft. (A 2011-12-es szezonra szóló VidiClub-kártyával is igénybe vehető a kedvezmény!)

Jegyeket az alábbi helyeken lehet vásárolni:

VidiShop - július 10-től július 18-ig, minden munkanapon 10 órától 17 óráig.
Sóstói Stadion főpénztár - július 10-től július 18-ig, minden munkanapon 14 órától 18 óráig, kivéve július 11-én, azon a napon 14 órától 17 óráig tart nyitva a főpénztár.

Jelenleg is folynak az egyeztetések az utazási lehetőségekkel kapcsolatban, erről a jövő hét elején további információkat olvashatnak honlapunkon!

forrás: vidi.hu

Szólj hozzá!

Címkék: felvidék videoton szurkolók jegyek fanatikusok EL Háztáji jegyinformáció


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr34632976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása