Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.08. 22:13 mészy

Egy kis infó a debreceni fanatikusoknak

lokiszurkerek.jpg

Próbálnak pokoli képet festeni az albán közbiztonságról, de nem hiszem, hogy ezek a besorolások vagy vélemények eltántorítanák a debreceni híveket, hogy a Skënderbeu Korce-Debrecen meccset ne a helyszínen tekintsék meg. Mindenesetre fő az óvatosság! Reméljük, hogy semmi baj nem éri őket majd a hosszú túra alatt!

"Az albániai közbiztonság jelenlegi állapota kis mértékben romló, az utóbbi időben sajnálatos módon növekedett az erőszakos cselekmények száma. Az országot konzuli-biztonsági szempontból a II. kategóriába, a fokozott biztonsági kockázatokat jelentő országok közé soroljuk. Ennek ellenére ígéretesen növekszik a beutazó turisták száma, akik az alapvető biztonsági intézkedéseket betartva (értékek védelme, lakott területeken kívüli éjszakai mozgás korlátozása) tartózkodnak az országban" - írta Huszár János, Magyarország albániai nagykövete a magyar szurkolóknak.

korce.jpg

Korce városa madártávlatból
 

A pristinai nagykövetség azt ajánlja, hogy Koszvót kerüljék el a drukkerek.

"Bár Albánia megközelítése Koszovón keresztül is lehetséges, felhívjuk a figyelmet az országban fennálló biztonsági kockázatokra és az esetleges további kellemetlenségekre. Koszovó északi területei az I. (nem javasolt utazási célországok és térségek) besorolás alá, míg az ország többi része a II. ( fokozott biztonsági kockázatot jelentő) kategóriába tartozik. Megemlítendő emellett, hogy a koszovói határ átlépése – különösen a nyári időszakban hazatérő vendégmunkások miatt – meglehetősen hosszú időt vehet igénybe. Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy az országba történő belépéshez gépjármű biztosítás megkötése szükséges, tekintettel arra, hogy a nemzetközi biztosítási kötvények Koszovóban nem érvényesek. A fentiek alapján a szurkolók részére Koszovó elkerülését és a Debrecen-Budapest – Belgrád - Szkopje – Tirana/Korce útvonal választását javasoljuk" - írták.

Fanatics kommentár: Albániában sem szeretnek minket, Koszovóban meg főleg nem! Némi kockázatokat rejt a túra, de remélhetőleg épségben tudják le az albán kalandot a Loki drukkerek. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs benne a feszültség a levegőben, mindenhol számolni kell a kockázatokkal, veszélyekkel. Mi mindenesetre jó túrát kívánunk minden Debrecen szurkolónak!

forrás: civishir.hu

Szólj hozzá!

Címkék: veszély túra dvsc információk szurkolók kockázat fanatikusok BL Háztáji


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr754636773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása