Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.10. 18:36 mészy

Fanatikusok követelik Riquelme maradását + videó!

juan-roman-riquelme-boca-juniors.jpg

Juan Roman Riquelmét annyira szeretik a Boca szurkolók, hogy el sem engednék, erről tanúskodik az az esemény, amely ma történt. A szurkolók 10-12 városban tiltakoztak Riq távozása miatt.

Mint ismert, a Corinthians ellenében a Boca Juniors elveszítette a Libertadores-kupa döntőjét, és a mérkőzés után az argentin klub ikonja, Juan Roman Riquelme bejelentette: ez volt az utolsó találkozója a klub színeiben.

Közel sem biztos azonban, hogy ez tényleg így lesz, a szurkolók ugyanis óriási szeretettel vannak a játékos irányában. A Twitteren és a Facebookon azonnal megszerveztek egy spontán demonstrációt, amelyen azt kérték a játékostól, hogy maradjon a Bocában. Argentína tíz-tizenkét különböző városában is szerveztek akciót, a legnagyobb természetesen a Bombonera-stadionban, a Boca hazai pályáján volt, ahol 5000 fanatikus éltette Riquelmét.

Érdekesség egyébként, hogy a klub vezetői először nem akarták megengedni a drukkereknek, hogy bemenjenek az üres stadionba és ott tiltakozzanak, ám végül ők is belementek ebbe…

Szurkolók Riquelme maradása mellett

 

Fanatics kommentár: Szerintem felesleges kéretnie magát, hiszen nem biztos, hogy más klubban annyira szerették volna, mint mondjuk most a Bocában. Jó, az egy dolog, hogy vannak top klubok ahol Riq megfordult, szerették is őt, de most mégis csak a földijei között van és kétségkívül a Juniors fanatikusok akit szeretnek, azt tényleg szívből szeretik.


forrás: topliga.hu

Szólj hozzá!

Címkék: videók szurkolók riquelme tiltakozás boca juniors argentina fanatikusok kérlelés


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr44643114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása