Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.14. 14:34 mészy

Szurkolók égették meg a Tour De "Flancos" bringást

tdf_szurkolok.jpg

Azt hiszem Bradley Wiggins nem fogja elfelejteni az idei TDF-t, hiszen őrült szurkolók fáklyával kisebb sérülést okoztak neki, amire Wiggins kulacs dobálózással válaszolt. Nagy hangulat lehetett, ha a szurkolók már görögtüzeket is használnak a versenyeken! De hát valaki csapatversenyeken fokozza a hangulatot, valaki bicikliversenyre jár "huligánkodni".

A Tour legmeredekebb emelkedőin mindig több ezer szurkoló várja a kerékpárosokat, nem kevesen ilyenkor a versenyzők mellett futnak szereplési vágyukat kiélve. A 12. szakaszon, a Col du Granier-n néhányan égő fáklyával álltak az út mellett, néhány kerékpárost meg is égettek, köztük az összetettben vezető Bradley Wigginst.

„Néhány dilis futott fel a hegyre, hogy majd ő megmutatja. Elég veszélyes volt, a karom meg is égett egy kicsit, de biztos vagyok benne, hogy azok a fickók is nyalogatják a sebeiket, mert mi is megdobáltuk őket kulacsokkal" - nyilatkozta Wiggins.

A szurkolókkal már több kerékpárosnak meggyűlt a baja, korábban Armstrong kormánya egy út mellett álló néző sapkájába akadt bele, míg Guerini egyszerűen eldőlt, mikor belehajtott egy út közepén álló drukkerbe. Az idei Touron is okoztak már balesetet nézők, amikor a piknikező asztalukkal túl közel ültek a pályájukhoz, ekkor bukott az olimpia bajnok Samuel Sanchez, és törte el a kulcscsontját.

forrás: sportgeza.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szurkolók tour de france fáklya bicikliverseny


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr784656505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása