Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.16. 14:52 mészy

Az albán szamarak kérlelik a szurkolóikat

skenderbeu-apoel1.jpg

Arra kérik a Skenderbeu képviselői a drukkereket, hogy ne csináljanak semmi törvénybeütközőt a holnap esedékes Loki elleni meccsen, mert az súlyos büntetést vonhat maga után, ugyanis 2011-ben az albán kutyák már mókázgattak az APOEL elleni meccsen, amiért az UEFA Mafia meg is dorgálta az albánokat.

„Már most kitűnő a hangulat a városban, és fantasztikus atmoszférára számítunk az első meccsen. Ezért is ragadom meg az alkalmat, hogy megkérjem a drukkereket a megfelelő viselkedésre” – nyilatkozta Ilir Përmeti technikai igazgató.

A Skënderbeu már „beszedett” egy hivatalos figyelmeztetést az UEFA-tól, ugyanis a 2011-es, APOEL elleni mérkőzésen nem bírtak magukkal a szurkolók – egy következő rendbontás súlyosabb büntetést, akár pályabezárást is érhet. A Skënderbeu Stadionba eddig 6000 jegyet adtak el, leszámítva a debreceni tábornak félretett belépőket (200) és a helyi VIP-jegyeket (körülbelül 300, helyi üzletemberek és politikusok is jelezték, hogy kilátogatnának).

forrás: nemzetisport.hu

Szólj hozzá!

Címkék: albánia szurkolók szankció EL kérlelés skenderbeu


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr234660030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása