Ismertető:
Az ultras és huligán mentalitásról bővebben.
Az oldalon megjelent képek gyűjteménye.
Az oldalon megjelent videók gyűjteménye.
Linkcserével kapcsolatosan itt találsz infókat!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

hazai.jpgvilag.jpg

inter_besz.jpg

Szavazás
Tetszik a megújúlt honlap?

Nagyon jó lett!
A régebbi jobb volt!
Jó lett!
Van még mit javítani rajta!
Szódával elmegy

szavazas.jpg

HTML doboz

Szöveg helye

2012.07.24. 18:21 mészy

Ez várható csütörtökre

utlezaras.jpg

Útlezárásokra és fokozott sündőrségi jelenlétre számíthatnak  a szurkolók és lakosok a csütörtöki napon Székesfehérváron, hiszen a Videoton gárdája csak össze a tót Slovan csapatával az Európa Liga visszavágóján.

- Fokozott rendőri és biztonsági jelenlét mellett rendezik meg 2012. július 26-án, 20.30 órakor a Videoton FC – SK Slovan Bratislava Európa Liga 2. selejtezőkör visszavágó mérkőzését – hangzott el azon az egyeztetésen, amelyet a Videoton FC, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság, a szurkolók és a fehérvári Önkormányzat képviselői tartottak.

A felek kölcsönösen biztosították egymást arról, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a találkozó ideje alatt a stadionon kívül és belül is rend legyen. A szlovák klub tájékoztatása szerint 300-400 szurkoló érkezik Székesfehérvárra. A rendőrök a 81-es főút bevezető szakaszától biztosítják a vendégszurkolók útvonalát és bekísérik őket egészen a Stadionig. A mérkőzést megelőző és azt követő időben a Sóstói Stadion környékén és Székesfehérvár város főbb közlekedési útvonalain megnövekedett gépjármű forgalomra kell számítani.

A mérkőzés miatt Székesfehérváron több utat is lezárnak. A Szárcsa utca Sárkeresztúri út közös szakasza (a Szárcsa Csárdától a MOL benzinkútig) le lesz zárva, a forgalmat a Széchenyi út Börgöndi út felé eső szakaszára terelik. A Csíkvári utat a gépjármű forgalom elől lezárják, így a Hosszúsétatér felől érkező hazai szurkolók csak gyalogosan közelíthetik meg a Stadion számukra kijelölt kettes és négyes kapuját. A parkolás a hazaiaknak a megszokott rend szerint zajlik, vagyis a Csíkvári úti felső parkolót, a Homoksort és a Vásárteret használhatják.

sün!.jpg

Lesz süni dögivel!
 

A mérkőzés előtt szigorúbb, több lépcsős beléptetés lesz. A kapukat ezért már 18.30 órakor kinyitják. Jegyeket még a mérkőzés napján értékesítenek a hazai szektorokba. A belépőket megválthatják az ismert árusítóhelyeken (Vidishop, Premier jegyiroda, Auchan, Tourinform Iroda, Ákos jegyiroda). A stadion főpénztára július 26-án (csütörtökön) már nem lesz nyitva, amíg a stadion külső pénztára csütörtökön 18.00 órakor nyit. További információk a Videoton FC hivatalos honlapján 

A Videoton FC arra kéri a szurkolókat, hogy minél többen drukkoljanak a csapat továbbjutásáért csütörtökön a Sóstói Stadionban.

A székesfehérváriak nyugalma és szurkolók biztonsága érdekében a város több pontján fokozott rendőri jelenlétre és ellenőrzésre kell számítani a mérkőzés napján. A szervezők a lakosság megértését és türelmét kérik erre a kiemelt időszakra.

Székesfehérvár, 2012. július 24. (kedd)

forrás: szekesfehervarihirek.hu

Szólj hozzá!

Címkék: csütörtök útlezárás ellenőrzés videoton slovan beléptetés EL Háztáji rendőri készültség


A bejegyzés trackback címe:

https://fanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr894675628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása